در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس مارینارا

زمان آماده سازی : 50 دقیقه

بازدید : 1710 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوجه فرنگی 8 عدد
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
آویشن1 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد
سیر4 حبه
جعفری تازه1 قاشق عذاخوری
ریحان تازه1 قاشق غذخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

سس مارینارا

سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است.
برای تهبه سس مارینارا روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید ،با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد ).

پس از این مدت زمان سس ، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

سس مارینارا

نکته ها : پیشنهاد میشود برای خوشرنگ تر شدن سس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید ، میتونید مارینارا داخل قالب های یخ بریزید و پس از اینکه منجمد شد داخل کیسه فریزر بریزید ، به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=547
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 2

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

97 − = 91