در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس قارچ

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

بازدید : 1062 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

قارچ100 گرم
نمک1/2 قاشق چایخوری
کره2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
شیر1 پیمانه
سرکه سیب1 قاشق غذاخوری
فلفلبه مقدار دلخواه

سس قارچ

برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ‌ها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید. قارچ‌ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید. سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

سس قارچ شما آماده است

سس-قارچ

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=483
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 4 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 2 =