سس قارچ
برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید. قارچها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره، کاملا ذوب شود و قارچها طلایی رنگ شوند. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی که هم میزنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید. سرکه سیب را به سس اضافه کنید.
سس قارچ شما آماده است
نظرتون درباره این آموزش چیست!