سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس سنتی

زمان آماده سازی :20 دقیقه

بازدید : 617 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نشاسته نساییده گندم محلی 1 قاشق غذاخوری
آب 1/2 لیوان
عسل 1 قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ محلی 1 عدد
روغن کنجد 1/3 لیوان
نمک دریا 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سس سنتی

۱ قاشق غذاخوری کاملاً پُر نشاسته نسائیدۀ گندم محلی را در نصف لیوان آب سرد؛ کمی بیشتر؛ کاملاً حل کرده، در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله مرتباً هم می زنیم تا یک دست و غلیظ شود. یک قاشق مربا خوری عسل به آن افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا نشاسته کاملاً شفاف شود حالا آن را از روی حرارت برداشته کنار می گذاریم تا ولرم شود.

یک زرده تخم مرغ محلی را در یک سوم لیوان روغن کنجد می ریزیم و نصف قاشق چایخوری نمک دریا به آن می افزاییم و کل محتویات این لیوان را در همزن ریخته و نیم دقیقه هم می زنیم. سپس نشاسته را که اکنون ولرم مایل به سرد است به آن اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه هم می زنیم. آبلیمو را کم کم به آن اضافه نموده و دوباره هم می زنیم تا سس مثل خامه کاملاً یک دست شود. میزان آبلیمو و نمک بسته به ذائقه افراد دارد.

سس سنتی شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱ همزن باید برقی و کاملاً قوی باشد تا سس بریده بریده نشود.

۲- کم و زیاد شدن غلظت سس بستگی به مقدار آبی که با نشاسته مخلوط می گردد دارد.

۳- چرب و غلطان بودن سس در دهان بستگی به مقدار روغنی که با آن مخلوط می گردد دارد و در صورت تمایل می توان هنگام هم زدن روغن آن را اضافه نمود.

۴- این سس به مدت ۱ هفته کامل در یخچال قابل نگهداری می باشد.

سس سنتی

منبع: سایت دکتر روازاده

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2025
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *