سس سزار
برای تهیه سس سزار ابتدا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۲ قاشق چایخوری سس خردل، ۲ حبه سیر له شده، ¼ فنجان آب لیمو، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده را داخل غذا ساز مخلوط کن بریزید. ( سیر له شده و آب لیمو را مستقیم داخل آن بریزید) سپس مواد را خوب مخلوط کنید. در حالی که غذا ساز هنوز روشن است، خیلی آرام ۱ فنجان روغن زیتون را داخل آن بریزید و مخلوط کردن را تا زمانی که سس تان غلیظ و خامه ای شود ادامه دهید. سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید. سس سزار شما آماده است. از این سس برای انواع سالاد ها به خصوص سالاد سزار و غذاهای فست فوود می توانید استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!