در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس سزار

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

بازدید : 1611 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق چایخوری
سیر له شده2 حبه
آبلیمو1/4 فنجان
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون1 فنجان
پنیر پارمسان1/2 فنجان

سس سزار

برای تهیه سس سزار ابتدا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۲ قاشق چایخوری سس خردل، ۲ حبه سیر له شده، ¼ فنجان آب لیمو، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده را داخل غذا ساز مخلوط کن بریزید. ( سیر له شده و آب لیمو را مستقیم داخل آن بریزید) سپس مواد را خوب مخلوط کنید. در حالی که غذا ساز هنوز روشن است، خیلی آرام ۱ فنجان روغن زیتون را داخل آن بریزید و مخلوط کردن را تا زمانی که سس تان غلیظ و خامه ای شود ادامه دهید. سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید. سس سزار شما آماده است. از این سس برای انواع سالاد ها به خصوص سالاد سزار و غذاهای فست فوود می توانید استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
سس سزار

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1600
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 5

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

33 − 26 =