سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس سالسا

زمان آماده سازی :

بازدید : 1036 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوجه فرنگی 2 عدد
پیازچه 3 عدد
سیر 3 حبه
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تازه به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

سس سالسا

سس سالسا  یکی از چاشنی های مزه‌دهنده به غذاست. این سس، نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس هایی  که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد.

برای تهیه سس سالسا ابتدا گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو به صورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید.

سپس گوجه فرنگی، سیر، پیاز چه ، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره یک دستی به شما بدهد و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بدهد آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .

سس سالسای شما آماده است.نوش جان

نکته:

میزان استفاده از فلفل سبز و فلفل قرمز به دلخواه شما می باشد! می توانید هر اندازه که به تندی علاقه دارید از فلفل استفاده کنید.

سس سالسا

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2844
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *