سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس دیژون

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 1672 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پیاز خرد شده 1 پیمانه
سیر له شده 2 حبه
عسل 2 قاشق غذاخوری
تخم خردل آسیاب شده 120 گرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
سس قرمز 4 قاشق چایخوری
سرکه سفید 2 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سس دیژون

برای تهیه سس دیژون در یک قابلمه کوچک، سرکه،سیر له شده و پیاز خر شده را بریزید و آنرا به جوش آورید. پس از اینکه به جوش آمد زیر شعله را کمکنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر آن را بجوشانید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و محتویات آن را ظرف دیگری بریزید و بگذارید کنار تا خنک شود.سپس آنرا از صافی رد کنید تا سیر و پیاز از محلول جدا شود.

سپس تخم خردل را در یک تابه قرار داده و محلول سرکه را به آن اضافه کنید. حسابی آن را هم بزنید تا محلول یکدستی حاصل شود.سپس سس قرمز، نمک، روغن و عسل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

تابه را روی شعله کم قرار دهید و به طور مداوم مواد را هم بزنید تا سس غلیظ شود. زمانی که به غلظت مورد نظر رسید آن را از روی شعله بردارید و در یک ظرف در بسته بگذارید.

نکته:

۱- سس دیژون را در ظرف فلزی نریزید.

۲- بهتر است سس دیژون را دو روز در یخچال نگه دارید و سپس از آن استفاده نمایید.

سس دیژون

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره… :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2775
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *