در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس دیژون

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

بازدید : 6376 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پیاز خرد شده1 پیمانه
سیر له شده2 حبه
عسل2 قاشق غذاخوری
تخم خردل آسیاب شده120 گرم
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
نمک2 قاشق چایخوری
سس قرمز4 قاشق چایخوری
سرکه سفید2 پیمانه

سس دیژون

برای تهیه سس دیژون در یک قابلمه کوچک، سرکه،سیر له شده و پیاز خر شده را بریزید و آنرا به جوش آورید. پس از اینکه به جوش آمد زیر شعله را کمکنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر آن را بجوشانید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و محتویات آن را ظرف دیگری بریزید و بگذارید کنار تا خنک شود.سپس آنرا از صافی رد کنید تا سیر و پیاز از محلول جدا شود.

سپس تخم خردل را در یک تابه قرار داده و محلول سرکه را به آن اضافه کنید. حسابی آن را هم بزنید تا محلول یکدستی حاصل شود.سپس سس قرمز، نمک، روغن و عسل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

تابه را روی شعله کم قرار دهید و به طور مداوم مواد را هم بزنید تا سس غلیظ شود. زمانی که به غلظت مورد نظر رسید آن را از روی شعله بردارید و در یک ظرف در بسته بگذارید.

نکته:

۱- سس دیژون را در ظرف فلزی نریزید.

۲- بهتر است سس دیژون را دو روز در یخچال نگه دارید و سپس از آن استفاده نمایید.

سس دیژون

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره… :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2775
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 8

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 5 = 1