سس دیژون
برای تهیه سس دیژون در یک قابلمه کوچک، سرکه،سیر له شده و پیاز خر شده را بریزید و آنرا به جوش آورید. پس از اینکه به جوش آمد زیر شعله را کمکنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر آن را بجوشانید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و محتویات آن را ظرف دیگری بریزید و بگذارید کنار تا خنک شود.سپس آنرا از صافی رد کنید تا سیر و پیاز از محلول جدا شود.
سپس تخم خردل را در یک تابه قرار داده و محلول سرکه را به آن اضافه کنید. حسابی آن را هم بزنید تا محلول یکدستی حاصل شود.سپس سس قرمز، نمک، روغن و عسل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
تابه را روی شعله کم قرار دهید و به طور مداوم مواد را هم بزنید تا سس غلیظ شود. زمانی که به غلظت مورد نظر رسید آن را از روی شعله بردارید و در یک ظرف در بسته بگذارید.
نکته:
۱- سس دیژون را در ظرف فلزی نریزید.
۲- بهتر است سس دیژون را دو روز در یخچال نگه دارید و سپس از آن استفاده نمایید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظر یادتون نره… :-P
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!