در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس بشمال

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

بازدید : 1091 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد10 گرم
کره10 گرم
شیر200 میلی لیتر
پیاز1 عدد
برگ بو1 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

سس بشمال

سس بشمال یه سس بسیار خوشمزه و ساده فرانسوی هستش که تو کل اروپا رواج داره. اگه از طرفداران غذاهای ایتالیایی و فرانسوی باشید حتما اسم این سس رو در طبخ پاستا و لازانیا زیاد شنیدین.

این سس رو می تونید جایگزین سس لازانیا کنید با روی ماکارونی آماده بریزید و یا حتی با ساندویج و انواه خوارک، دیپ و حتی داخل سوپ ازش استفاده کنید. خلاصه یه سس همه فن حریفه.

۱- برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم . شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم .

۲- آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود .

۳- سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر باز شود . کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود .
۴- نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید . سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها استفاده کنید.
نکات :
توجه کنید که این دستور بر طبق متد فرانسوی است . میتوانید از مزه دار کردن شیر بگذرید و کار را راحت تر انجام دهید . به این معنی که تنها شیر را گرم کنید و پس از کمی خنک شدن ادامه مراحل را انجام دهید .

سس بشمال

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6095
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

27 − 26 =