سس بشمال
سس بشمال یه سس بسیار خوشمزه و ساده فرانسوی هستش که تو کل اروپا رواج داره. اگه از طرفداران غذاهای ایتالیایی و فرانسوی باشید حتما اسم این سس رو در طبخ پاستا و لازانیا زیاد شنیدین.
این سس رو می تونید جایگزین سس لازانیا کنید با روی ماکارونی آماده بریزید و یا حتی با ساندویج و انواه خوارک، دیپ و حتی داخل سوپ ازش استفاده کنید. خلاصه یه سس همه فن حریفه.
۱- برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم . شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم .
۲- آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود .
۳- سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر باز شود . کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود .
۴- نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید . سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها استفاده کنید.
نکات :
توجه کنید که این دستور بر طبق متد فرانسوی است . میتوانید از مزه دار کردن شیر بگذرید و کار را راحت تر انجام دهید . به این معنی که تنها شیر را گرم کنید و پس از کمی خنک شدن ادامه مراحل را انجام دهید .
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!