در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس بخارا

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

بازدید : 2381 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ارده1/2 پیمانه
سیر2 حبه
نمک1/2 قاشق چایخوری
آب1/4 پیمانه
آب لیمو1/3 پیمانه
روغن زیتون1/4 پیمانه
پودر زیره1/4 قاشق چایخوری
جعفری خردشده1 قاشق غذاخوری
فلفلبه میزان لازم

سس بخارا

سس بخارا معروف به سس تاهینی نیز می باشد که یک سس لبنانی است که پایه آن کنجد است و در بسیاری از غذاها کاربرد دارد و بسیار مغذی و مقوی می باشد.این سس برای مرغ ، ماهی ، میگو و حتی فلافل قابل استفاده است.
برای تهیه سس بخارا، سیر و نمک و ارده رو داخل مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید ، بعد آب لیمو و آب سرد رو به بقیه مواد اضافه کرده و همه مواد رو با هم مخلوط کنیدسپس زیره و جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه کنید. سس به دست آمده رو در یخچال نگهداری کنید می توانید در زمان سرو کمی فلفل به این سس اضافه کنید.

سس بخارا

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5073
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

50 − 47 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

47 + = 50