سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس بخارا

زمان آماده سازی :10 دقیقه

بازدید : 1913 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ارده 1/2 پیمانه
سیر 2 حبه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
آب 1/4 پیمانه
آب لیمو 1/3 پیمانه
روغن زیتون 1/4 پیمانه
پودر زیره 1/4 قاشق چایخوری
جعفری خردشده 1 قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سس بخارا

سس بخارا معروف به سس تاهینی نیز می باشد که یک سس لبنانی است که پایه آن کنجد است و در بسیاری از غذاها کاربرد دارد و بسیار مغذی و مقوی می باشد.این سس برای مرغ ، ماهی ، میگو و حتی فلافل قابل استفاده است.
برای تهیه سس بخارا، سیر و نمک و ارده رو داخل مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید ، بعد آب لیمو و آب سرد رو به بقیه مواد اضافه کرده و همه مواد رو با هم مخلوط کنیدسپس زیره و جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه کنید. سس به دست آمده رو در یخچال نگهداری کنید می توانید در زمان سرو کمی فلفل به این سس اضافه کنید.

سس بخارا

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5073
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *