سس بخارا
سس بخارا معروف به سس تاهینی نیز می باشد که یک سس لبنانی است که پایه آن کنجد است و در بسیاری از غذاها کاربرد دارد و بسیار مغذی و مقوی می باشد.این سس برای مرغ ، ماهی ، میگو و حتی فلافل قابل استفاده است.
برای تهیه سس بخارا، سیر و نمک و ارده رو داخل مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید ، بعد آب لیمو و آب سرد رو به بقیه مواد اضافه کرده و همه مواد رو با هم مخلوط کنیدسپس زیره و جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه کنید. سس به دست آمده رو در یخچال نگهداری کنید می توانید در زمان سرو کمی فلفل به این سس اضافه کنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!