در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 109 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۲ / مرداد / ۱۳۹۵

سس باربیکیو | آموزش آشپزی | طرز تهیه سس | سس خانگی | سس خوشمزه
معمولا برای تهیه غذا از انواع چاشنی های متفاوت استفاده می کنیم. یکی از پر مصرف ترین و با ارزش ترین چاشنی ها، سس قدیمی باربیکیو است. سس باربیکیو به هر شکلی وجود دارد از آبکی و غلیظ گرفته تا قرمز و قهوه ای. اما تنها چیزی که می توان گفت این است که این سس کاملا به خورد کباب رفته و آن را بسیار لذیذ می کند. این نوع سس دارای انواع طعمها است. شیرین، ترش، تند، ادویه دار، دودی و سیر دار. اغلب مردم انواع طعم ها را با هم ترکیب می کنند تا طعم دلخواه خود را به دست آورند.

سس باربیکیو یک اختراع آمریکایی نیست. این سس از مدت ها قبل از پیداش آمریکای نوین نیز وجود داشته است. اگرچه آمریکایی ها این سس را اختراع نکردند ولی گام بزرگی در پیشرفت این سس برداشته اند. البته تهیه این سس بسته به محل زندگی شما و گیاهان موجود در آن منطقه از نظر طعم متفاوت است.

تاریخچه سس باربیکیو

اول از همه باید بگم که باربیکیو معنای واقعی خود را از دست داده است. وقتی که شما استیک، هات داگ و یا همبرگر را بر روی آتش مستقیم درست می کنید، به این کار میگن گریل کردن نه باربیکیو.

باربیکیو زمانی است که شما گوشت را بر روی آتش مستقیم درست کنید. اما موضوع اینه که غارنشینها هم گوشت را بر روی آتش درست می کردن. شما که فکر نمی کنید اونا هم باربیکیو می خوردند؟ مسلماً نه. چرا؟ خوب معلومه چون باربیکیو به سس مخصوص نیاز داره!

باربیکیو چیست؟

پخت آرام گوشت بر روی شعله بسیار کم به مدت طولانی بر روی هیزم و یا ذغال نه اجاق گاز را باربیکیو می گویند.همانطور که قبلا هم گفته شد تاریخ دقیق سس باربیکیو مشخص نیست. اما ردپایی که در تاریخ از خود به جای گذاشته برمیگرده به اواخر قرن ۱۵، زمانیکه کریستوف کلمب هنگام برگشت از آمریکا این سس را با خود به اروپا آورد.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7479
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    49 − 44 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    22 − = 16