سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

سس باربیکیو

زمان آماده سازی :15

بازدید : 1056 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس کچاب 500 میلی لیتر شکر 5 ق غ پرتقال 1 عدد
لیمو 1 عدد سویا سس 3 ق غ مربا هلو 2 ق غ
شیره افرا 2 ق غ سس تاباسکو 1 ق چ سس خردل تند 2 ق غ
سس ورسترشایر 1 ق چ پاپریکا 1 ق غ پودر کاری 1 ق غ
پودر رنجبیل 1 ق غ رزماری 1 شاخه پودر آویشن 1 ق غ
سیر 2 حبه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 4٫50 از 5 )

سس باربیکیو

معمولا برای تهیه غذا از انواع چاشنی های متفاوت استفاده می کنیم. یکی از پر مصرف ترین و با ارزش ترین چاشنی ها، سس قدیمی باربیکیو است. سس باربیکیو به هر شکلی وجود دارد از آبکی و غلیظ گرفته تا قرمز و قهوه ای. اما تنها چیزی که می توان گفت این است که این سس کاملا به خورد کباب رفته و آن را بسیار لذیذ می کند. این نوع سس دارای انواع طعمها است. شیرین، ترش، تند، ادویه دار، دودی و سیر دار. اغلب مردم انواع طعم ها را با هم ترکیب می کنند تا طعم دلخواه خود را به دست آورند.

سس باربیکیو یک اختراع آمریکایی نیست. این سس از مدت ها قبل از پیداش آمریکای نوین نیز وجود داشته است. اگرچه آمریکایی ها این سس را اختراع نکردند ولی گام بزرگی در پیشرفت این سس برداشته اند. البته تهیه این سس بسته به محل زندگی شما و گیاهان موجود در آن منطقه از نظر طعم متفاوت است.

تاریخچه سس باربیکیو

اول از همه باید بگم که باربیکیو معنای واقعی خود را از دست داده است. وقتی که شما استیک، هات داگ و یا همبرگر را بر روی آتش مستقیم درست می کنید، به این کار میگن گریل کردن نه باربیکیو.

باربیکیو زمانی است که شما گوشت را بر روی آتش مستقیم درست کنید. اما موضوع اینه که غارنشینها هم گوشت را بر روی آتش درست می کردن. شما که فکر نمی کنید اونا هم باربیکیو می خوردند؟ مسلماً نه. چرا؟ خوب معلومه چون باربیکیو به سس مخصوص نیاز داره!

باربیکیو چیست؟

پخت آرام گوشت بر روی شعله بسیار کم به مدت طولانی بر روی هیزم و یا ذغال نه اجاق گاز را باربیکیو می گویند.همانطور که قبلا هم گفته شد تاریخ دقیق سس باربیکیو مشخص نیست. اما ردپایی که در تاریخ از خود به جای گذاشته برمیگرده به اواخر قرن ۱۵، زمانیکه کریستوف کلمب هنگام برگشت از آمریکا این سس را با خود به اروپا آورد.

طرز تهیه سس باربیکیو ( BBQ Sauce )

سس کچاپ را داخل یک کاسه بریزید. سیر را پوست کنده، ریز خرد کنید. آب لیمو و پرتقال را بگیرید. سیر را به همراه شکر، آب پرتقال و لیمو و سویا سس داخل کاسه بریزید. با استفاده از یک همزن آنها را کمی هم بزنید.

سپس مربا هلو، شیره افرا، سس تاباسکو، سس خردل تند، سس ورسترشایر، فلفل پاپریکا، پودر کاری و زنجبیل را بیافزایید و خوب هم بزنید.

برگهای سوزنی رزماری را از شاخه جدا کرده خرد کنید و به همراه آویشن به سس اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.

به همین راحتی سس باربیکیو شما آماده است.

سس باربیکیو | آموزش آشپزی | طرز تهیه سس | سس خانگی | سس خوشمزه

نکات سس باربیکیو

سس باربیکیو را می توان به مدت ۳ ماه داخل یخچال و ظرف درب دار نگهداری کرد.

برای استفاده هنگام گریل دقت داشته باشید که میزان حرارت بالا نباشد، زیرا حرارت باعث سوختگی کناره های کباب می شود و دلیل آن هم وجود عسل و شکر در مربای هلو است.

سس باربیکیو را می توان هنگام کباب کردن گوشت دنده به روی کباب ریخت یا اینکه به همراه بال مرغ گریل شده، سوسیس کبابی و یا استیک سرو نمایید. گوشت مخصوص باربیکیو کردن نیز معمولا باید گوشت سخت باشد مانند دنده.

 

سس باربیکیو | آموزش آشپزی | طرز تهیه سس | سس خانگی | سس خوشمزه

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی | آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7470
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *