در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سس آنچیلادای

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

بازدید : 1089 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز2 قاشق غذاخوری
آب2 فنجان
رب گوجه فرنگی85 کرم
زیره سیاه1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
نمک3/4 قاشق چایخوری

سس آنچیلادای

برای تهیه سس آنچیلادای قرمز ابتدا تابه را روی حرارت بگذارید. روغن را درون تابه بریزید و آرد و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید. اگر علاقه به طعم تند دارید می توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده نمایید!!! اما پیشنهاد ما همین میزان می باشد. شروع بع تفت مواد کنید. آنقدری باید مواد تفت بخورند که رنگ آرد تغییر نماید و حبابی روی سطح مواد به وجود بیاید.حدود یک دقیقه زمان کافی می باشد.

پس از آن رب گوجه فرنگی را در آب مخلوط کنید و به مواد اضافه نمایید.همچنین پودر سیر و  زیره سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش برسد. سپس نمک را اضافه کنید.

سپس بایستی بگذارید تا سس شما قوام بیاید. تقریبا ۱۰ دقیقه زمان برای آن مناسب خواهد بود.

پس از آن سس آنچیلادای شما آماده است.از این سس برای تهیه انواع پاستا می توانید استفاده نمایید.

نکته:

از این مواد به طور معمول ۲ فنجان سس تهیه می شود.

سس آنچیلادای

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره.. :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2747
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 9 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

34 − = 32