در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 85 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۸ / مرداد / ۱۳۹۵

ساندویچ کنگر | طرز تهیه ساندویچ کنگر
ساندویچ کنگر (artichoke Sandwich) یک ساندویچ ساده و در عین حال مقوی هستش. می تونه به عنوان یک غذای رژیمی هم استفاده بشه. وجود کنگر و اسفناج در این ساندویچ باعث مغذی بودن آن شده است.

طرز تهیه ساندویچ کنگر

برای تهیه ساندویچ کنگر ابتدا اسفناج رو تمیز و خرد کنید.

اگه از اسفناج منجمد استفاده میکنید از قبل بذارید که یخش ذوب بشه.

کنگر رو تمیز و شسته و خرد کنید.

کاسه ای بردارید. کنگر خرد شده و اسفناج رو درونش بریزید. پنیر موزارلا، پنیر پارمسان رنده شده، سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید.

مواد رو به خوبی هم بزنید که یکدست بشن.

۴ تکه نان دارید. یه تکه بردارید. نیمی از کره را رویش بمالید. مقداری از مواد رو روش بریزید. تکه نان دیگه ای روش بذارید.

تابه رو روی حررت بذارید. کمی چربش کنید. ساندویچ رو درون تابه بذارید. کمی سرخش کنید تا قهوه ای رنگ بشه.

هر دو طرف ساندویچ رو سرخ کنید.

دو تکه نان دیگه رو هم به همین شکل آماده کنید.

اینم از ساندویچ کنگر امروز. راحت سریع و خوشمزه. نوش جان

نکات ساندویچ کنگر

با این مقدار مواد ۲ ساندویچ بزرگ خواهید داشت.

می توانید از نان تست بزرگ برای تهیه ساندویچ کنگر استفاده کنید.

بعد از تهیه می توانید ساندویچ را دورن فویل بپیچید تا گرم بماند.

ساندویچ کنگر روش خوبی برای خوردن اسفناج و کنگر توسط کودکان است.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7639
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    69 − 63 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    46 − 42 =