در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ساندویچ کنگر

زمان آماده سازی :20 دقیقه

بازدید : 923 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج خرد شده 110 گرم کنگر 400 گرم
پنیر موزارلا 1 پیمانه پنیر پارمسان 2 ق غ
سس مایونز 3 ق غ پودر سیر 1/8 ق چ
نمک 1/8 ق چ نان برش خرده 4 تکه
کره 2 ق چ فلفل به میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

ساندویچ کنگر

ساندویچ کنگر (artichoke Sandwich) یک ساندویچ ساده و در عین حال مقوی هستش. می تونه به عنوان یک غذای رژیمی هم استفاده بشه. وجود کنگر و اسفناج در این ساندویچ باعث مغذی بودن آن شده است.

طرز تهیه ساندویچ کنگر

برای تهیه ساندویچ کنگر ابتدا اسفناج رو تمیز و خرد کنید.

اگه از اسفناج منجمد استفاده میکنید از قبل بذارید که یخش ذوب بشه.

کنگر رو تمیز و شسته و خرد کنید.

کاسه ای بردارید. کنگر خرد شده و اسفناج رو درونش بریزید. پنیر موزارلا، پنیر پارمسان رنده شده، سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید.

مواد رو به خوبی هم بزنید که یکدست بشن.

۴ تکه نان دارید. یه تکه بردارید. نیمی از کره را رویش بمالید. مقداری از مواد رو روش بریزید. تکه نان دیگه ای روش بذارید.

تابه رو روی حررت بذارید. کمی چربش کنید. ساندویچ رو درون تابه بذارید. کمی سرخش کنید تا قهوه ای رنگ بشه.

هر دو طرف ساندویچ رو سرخ کنید.

دو تکه نان دیگه رو هم به همین شکل آماده کنید.

اینم از ساندویچ کنگر امروز. راحت سریع و خوشمزه. نوش جان

نکات ساندویچ کنگر

با این مقدار مواد ۲ ساندویچ بزرگ خواهید داشت.

می توانید از نان تست بزرگ برای تهیه ساندویچ کنگر استفاده کنید.

بعد از تهیه می توانید ساندویچ را دورن فویل بپیچید تا گرم بماند.

ساندویچ کنگر روش خوبی برای خوردن اسفناج و کنگر توسط کودکان است.

ساندویچ کنگر | طرز تهیه ساندویچ کنگر

خواص کنگر

كنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم. شبیه به كرفس است. از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به‌ صورت خام در سالاد استفاده می‌كنند.

كنگر طبیعتی گرم و خشك دارد.  به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند. در ضمن برای آن دسته از افرادی كه گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. علاوه بر این، كنگر منبع غنی پتاسیم است.

كنگر ضدعفونی‌كننده، اشتهاآور، تب‌ بر و هضم‌كننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

این گیاه و به‌ خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می‌كند.

كنگر در درمان یرقان، نارسایی كبد و كم‌خونی موثر بوده و از كبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌كند.

محققان معتقدند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ كنگر، باعث كاهش كلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود.

در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید كافئیك موجود در كنگر، كبد را در برابر عفونت حفظ می‌كنند.

ساندویچ کنگر | طرز تهیه ساندویچ کنگر

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7608
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *