در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ساندویچ مرغ پنیری

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 2228 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن1 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
کوجه فرنگی400 گرم
پنیر خامه ای110 گرم
مرغ چخته خرد شده2 پیمانه
لوبیا سفید یا سیاه نیم پز شده350 گرم
ذرت1 پیمانه
زیره1/2 قاشق چایخوری
نان ترتیلا8 عدد
سس آنچیلادای2 پیمانه

ساندویچ مرغ پنیری

در کمترین زمان و با مواد خیلی راحت یه ساندویچ خوشمزه و سالم و مغذی رو آماده کنید. با اموزش هیجان انگیز ساندویج مرغ پنیری همراه ما باشید.

برای تهیه ساندویچ مرغ پنیزی اول از همه تابه ای بردارید و سیر رنده شده خودتون رو همراه با روغن درونش بریزید و به مدت یک تا ۲ دقیقه سرخش کنید تا نرم و معطر بشه. سپس کوجه فرنگی رو که به صورت نگینی خورد کردین به سیر اضافه کتید. اجازه بدین که گوجه به خوبی له بشه و آبش کشیده بشه. تقریبا ۵ دقیقه زمان برای این مرحله کافیه. در اخر کار باید یه مایع غلیظ داشته باشید.

سپس پنیر خامه ای رو تکه تکه کرده و به موادتون اضافه کنید. اونقدری هم بزنید تا پنیر به خوبی در مواد حل بشه.

سپس لوبیا نیم پز شده رو همراه با ذرت و مرغ تکه تکه و پخته شده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب بشن.

همزمان فر خودتونو روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید.

از موادتون که آماده کردید، به مقدار مناسب بردارید بین یک نان ترتیلا بذارید و نان رو به صورت ساندویچی بپیچید! رول نان های آماده شده رو درون ظرف مناسبی بچینید و سس آنچیلادای رو روی ساندویچ هاتون بریزید.

طرف رو به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بذارید. بعد از ۴۰ دقیقه کمی نان ها قهوه ای رنگ و سس آنچیلادای غلیظ خواهد شد.

ساندویچ مرغ پنیری شما آماده است. نوش جان

ساندویچ مرغ پنیری

برای مشاهده طرز تهیه سس آنچیلادای خانگی روی نام آن کلیک کنید: سس آنچیلادای

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6391
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 11 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

94 − = 90