سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

ساندویچ اسپانیایی

زمان آماده سازی :25 دقیقه

بازدید : 864 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج250 گرم
گوجه فرنگی2 عدد
پنیر موزارلا1 و 1/2 پیمانه
نمک1/4 قاشق چایخوری
پودر سیر1/8 قاشق چایخوری
ریحان خشک شده1/2 قاشق چایخوری
فلفلبه مقدار لازم
نان تورتیلا12 عدد
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

ساندویچ اسپانیایی

برای تهیه ساندویچ اسپانیایی به مواد خیلی کمی نیاز دارید. مهم ترینش گوجه فرنگی و اسفناج هستش. اگه بچه هاتون از اسفناج فراری هستن و یا خودتون دنبال غذایی ساده و خوشمزه و رژیمی هستین این ساندویچ رو از دست ندین.

برای تهیه این ساندویچ اگه اگه اسفناج تازه استفاده میکنید بعد از شست و شو اونو به خوبی خشک و سپس خوردش کنید. اگه از اسفناج فریز شده استفاده میکنید حتما قبل از تهیه این ساندویچ اونو از فریزر خارج کنید و بذارید یخش آب بشه. بعدش باید تری اونو از بین ببرید میتونید از ماکروویو استفاده کنید تا خشک بشه.

بعد برید سراغ گوجه فرنگی. گوجه ها رو از بالا سرشو بزنید. داخلشو خالی کنید. پون داخل گوجه آبدار هستش باید خارج بشه.بعد به صورت نگینی خوردش کنید.

در کاسه ای گوجه فرنگی، اسفناج، پنیر موزارلا رنده شدفه، ریحان خشک شده، پودر سیر، فلفل و نمک  رو با هم مخلوط کنید.

نان ترتیلا رو بردارید و مقداری از مواد را در نیمه ای از نان بریزید. نیمه دیگه رو تا کنید روی نیمه پر شده. تابه ای رو روی حرارت بذارید تا گرم بشه. روغن نریزید! نان ترتیلا با محتویاتش رو داخل تابه بذارید تا دو طرف ان قهوه ای طلایی بشه. بعدش ساندویچ اسپانیایی شما آماده است.

ساندویچ اسپانیایی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6307
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *