سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

سالاد کلم

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 457 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس مایونز1/2 فنجان
آب لیمو تازه2 قاشق غذاخوری
زیره1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفلبه میزان دلخواه
کلم پیج سفید1/2 یک عدد
هویچ2 عدد
پیازچه4 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سالاد کلم

الان در فصل پاییز، گل کلم به وفور موجود می باشد. من از علاقه مندان شدید به سالاد کلم هستم و از خوردن اون سیر نمیشم!! :-)  اگه تا حالا این سالادو امتحان نکردید، حتما برای یک بار درستش کنید، مطمئن باشید که عاشقش می شید!

برای تهیه سالاد کلم ابتدا به سراغ تهیه سس آن بروید. در یک ظرف مناسب، ۱/۲ فنجان سس مایونز را با ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه، ۱ قاشق چایخوری زیره، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری شکر مخلوط نمایید. خوب مواد را ه بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس به سراغ گل کلم خود بروید! نیمی از یک  عدد کامل آن برای این دستور کافی می باشد. با چاقو آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید و سپس هر تکه را به صورت ریز خورد کنید. همانند شکل

سالاد کلم

سپس دو عدد هویج را پوست بکنید و با رنده آن ها رنده نمایید، همچنین پیازچه های خود را نیز بشویید و به صورت ریز خورد کنید. سپس هویج، پیازچه و گل کلم را درون ظرفی بریزید و خوب آن ها را هم بزنید.

سالاد کلم

در نهایت در زمانی که می خواهید سالاد کلم خود را سرو کنید سس آماده شده را روی آن بریزید و خوب مواد را باهم ترکیب نمایید.

سالاد کلم شما آماده است. از آن به عنوان مکمل غذایی در سفره های خود استفاده نمایید. نوش جان

سالاد کلم

نکته:

۱- تا زمان سرو سالاد می توانید روی آن را بپوشانید و در یخچال از آن نگهداری کنید! اما مدت زمان نگهداری آن در یخچال نباید زیاد باشد.

۲- در تهیه سس می توانید از سبزیجات خشک دیگری همچون آویشن نیز استفاده نمایید.

۳- زیره اثر ضد نفخ دارد و از آنجایی که کلم نفاخ است، بهتر است در تهیه این سالاد حتما از زیره استفاده نماییم

۴- برای آموزش طرز تهیه سس مایونز روی نام آن کلیک کنید:

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3171
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *