در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سالاد پاستا با مرغ

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 1528 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

لیمو1 عدد
روغن زیتون1/4 پیمانه
سیر3 حبه
پونه کوهی1/2 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفلمقداری
مرغ بدون استخوان2 تکه
پاستا (ماکارونی)250 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
گوجه فرنگی تزیینی100 گرم
خیار1 عدد
جعفریمقداری
پنیر فتا50 گرم
 

سالاد پاستا با مرغ

سالاد پاستا یا همون سالاد ماکارونی آشنای خودمون با مواد مختلفی تهیه میشه و اغلب انتخاب مواد تهیه اش سلیقه ای هستش. امروز یه سالاد ماکارونی متفاوت رو براتون دارم. سالاد پاستا با مرغی که مزه دار شده و بعدش سرخ میشه. مطمئنم از این آموزش خوشتون میاد. پس همراه ما باشید.

برای تهیه این سالاد خوشمزه و مقوی اول از همه با بک رنده ریز پوست لیمو ترش رو رنده کنید. حواستون باشه که فقط قسمت زرد لیمو رو رنده کنید و به قسمت سفیدیش نرسید چون که باعث تلخی میشه. بعدش به اندازه ۱/۴ پیمانه آب لیمو رو بگیرید و کنار بذاریدش.

کاسه ای بردارید و دو عدد از سیرها رو رنده کنید داخلش؛ آب لیمو، روغن زیتون، پونه کوهی خشک شده، نمک، فلفل و مقداری از پوست لیمو رنده شده رو بهش اضافه کنید و با چنگال به خوبی هم یزنید.

ظرف یا کیسه ای مناسب بردارید، تکه های مرغ شسته شده رو داخلش بذارید و نیمی از سس بالا رو داخلش بریزید. می تونید سیر سوم رو هم درسته داخل ظرف بذارید. استفاده از این سیر اختیازی است. ظرف مر رو برای مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بذارید تا استراحت کنه!

در طی زمانی که مرغ در حال استراحت هستش، پاستای خودتون رو بپزید. از هر نوع شکل پاستا می تونید استفاده کنید. بر اساس دستور روی بسته پاستا رو بپزید و آبکش کنید و کنار بذارید.

بعد از ۳۰ دقیقه، تابه ای بردارید و روی حرارت بذارید، تابه که گرم شد تکه های مرغ رو درونش بذارید، به خاطر وجود روغن زیتون در تهیه سس احتیاجی به اضافه کردن روغن به تابه ندارید. هر دو طرف مرغ رو سرخ کنید. تقریبا ۵ دقیقه برای هر طرف کافیه.

پس از سرخ شدن تکه های مرغ، اونها رو از تاه خارج کنید. اجازه بدین که کمی سر بشه و بعد به تکه های مکعبی خوردشون کنید.

همزمان با پخت مرغ، می تونید برید سراغ سبزیجاتتون. فلفل دلمه ای و خیار رو به صورت مکعبی خورد کنید. اندازه هاشون متوسط باشه که خوشگلی سالاد حفظ بشه. جعفری رو ریز ریز و گوجه ها رو از وسط دو نیم کنید.

ظرف مناسبی بردارید و ابتدا ماکارونی پخته شده رو توش بریزید. بعد روشو با گوجه، جعفری، خیار و فلفل دلمه ای تزیین کنید. در اخر پنیر فتا و باقی مونده پوست لیمو رو روش بریزید.

سسی که حاضر کرده بودین رو روی سالاد بریزید و سالاد پاستا با مرغ خودتون رو میل کنید.

اینم از سالاد پاستا امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

نکته:

ار هر رنگ فلفل دلمه ای خواستید، می تونید استفاده کنید، اختیاریه.

به جای گوجه های تزیینی می تونید از گوجه معمولی هم استفاده کنید.

سالاد پاستا با مرغ

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, سالاد, سالاد ماکارونی, سالاد پاستا, تهیه سالاد, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6699
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 60 = 70

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

36 − 32 =