سالاد مرغ و سیب
برای تهیه سالاد مرغ و سیب ابتدا بایستی سینه مرغ را اگر منجمد می باشد از حالت یخ زده خارج کنید.چند ساعت قبل از تهیه این سالاد مرغ را از فریزر خارج کنید تا از حالت انجماد دربیاید.
پس اینکه یخ مرغ باز شد می توانید به وسیله کباب پز تکه های مرغ را کباب کنید و یا اینکه از روش دیگر ی برای پخت انها استفاده کنید. مانند اینکه آنها را آبپز کنید. فقط باید مطمئن شوید که مرغ کاملا پخته شده است. از نظر من بهترین روش کبابی کردن ان بوسیله دستگاه کباب پز می باشد!
پس از اینکه تکه های مرغ پخته شد، آنها را مثل شکل زیر خرد کنید.
پس از آماده شدن مرغ ها آن را کنار گذاشته و به سراغ پیاز و سیب بروید. آنها به تکه های کوچک خرد کنید. مانند شکل زیر.
پس از اینکه مواد را خرد کردید، کاسه ای بردارید و سیب، پیاز، تکه های مرغ و زغال اخته را درونش بریزید و مواد را ترکیب کنید. سپس در ظرف دیگری سس مایونز، سس خردل و ماست را باهم ترکیب کنید تا مایع یک دستی حاصل شود. سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل بیافزایید. اگر دوست دارید که سس شما شیرین شود می توانید ۱ قاشق غذاخوری عسل به سس اضافه کنید و اگر مثل من عاشق سس مایونز هستید به جای ماست به همان اندازه سس مایونز به مواد بزنید.سپس سس را به مواد گوشت و سیزیجات خود اضافه کنید و خوب هم بزنید که سس به تمامی مواد برسد. بعد از این سالاد مرغ و سیب شما آماده است. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!