در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سالاد لوبیا سفید مدیترانه

زمان آماده سازی :15 دقیقه

بازدید : 684 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

لوبیا سفید پخته شده 420 گرم
جعفری 1 دسته کوچک
گوجه فرنگی کوچک 300 گرم
سیر 4 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا 100 گرم
فلفل تازه در صورت دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 4٫00 از 5 )

سالاد لوبیا سفید مدیترانه

این سالاد خیلی سریع و راحت تهیه می شود. از سالاد لوبیا سفید مدیترانه می توانید برای مهمانی های خود استفاده کنید و جلای بیشتری به سفره خود بدهید. این مقدار مواد برای تهیه دو بشقاب بزرگ کافی می باشد. با آموزش این سالاد همراه ما باشید.

سالاد لوبیا سفید مدیترانه

پیشنهاد ما برای شما برای تهیه سالاد لوبیا سفید مدیترانه این است که از لوبیاهای نسبتا بزرگ استفاده نمایید که زیبایی بیشتری به بشقاب سالاد شما بدهد. برای تهیه ای سالاد لوبیا را از قبل پخته و آماده داشته باشید.

سالاد لوبیا سفید مدیترانه

برای شروع کار جعفری را خرد کنید. میزان کوچک شدن آن نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد. به اندازه ای تقریبا مانند تصویر برسد کافی است.

سالاد لوبیا سفید مدیترانه

سپسسیرها را به نسبت مناسب خرد کنید. گوجه های کوچک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سپس سیر، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به لوبیا بیافزایید و در اخر نمک و فلفل را به میزان لازم به مواد اضافه کنید. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و آنرا در ظرف مناسب سرو نمایید.( اگر تمایل دارید می توانید از فلفل سبز تازه نیز به مواد اضافه کنید)

سالاد لوبیا سفید مدیترانه

در آخر پنیر فتا را خرد و یا زنده کرده و روی سالاد خود بریزید. سالاد لوبیا سفید مدیترانه شما آماده است. نوش جان

نکته:

پنیر فتا، نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد. تاریخچه تهیه ی آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان برمی گردد. این نوع پنیر را فقط از شیر بز و گوسفند درست می کنند. این نوع پنیر را پس از تهیه، نمک زده و داخل محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می کنند. همین که پنیر فتا را از آب نمک بیرون آورند به سرعت خشک می شود. پنیر فتا سفید رنگ است و معمولاً به شکل دایره تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از نرم تا نیمه سفت می باشد و میزان نمک آن هم از متوسط تا بسیار شور متفاوت است. میزان چربی آن از ۳۰ تا ۶۰ درصد متغیر است؛ اما معمولاً از شیری که تقریباً ۴۵ درصد چربی دارد، این نوع پنیر را تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2155
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *