در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سالاد فلافل

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 1651 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس بخارا 1/3 پیمانه
آب 1/3 پیمانه
آب لیمو 1/4 پیمانه
سیر 2 حبه
زیره 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
جعفری 1 دسته
گشنیز 1 دسته
نخود پخته 500 گرم
بلغور خام 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی 2 عدد
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

سالاد فلافل

همه با طعم فوق العاده فلافل آشنا هستین. خب امروز سالاد فلافل رو براتون آوردیم! ترکیب این سالاد شبیه به ترکیب تهیه فلافل هستش و می تونه به عنوان مکمل غذایی در سفره های شما باشه و از ظرفی چون فقط از سبزیجات در این سالاد استفاده میشه می تونه وعده مناسبی برای گیاه خواران باشه.

برای تهیه سالاد فلافل ساول از همه سیر رو رنده کنید و همراه با سس بخارا، آب، آب لیمو، زیره، فلفل قرمز و نمک درون مخلوط کن بریزید و مواد رو خوب با هم ترکیب کنید. سس که آماده شد، درون یخچال بذارید تا زمان استفاده.

در مرحله بعدی بلغور رو درون قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط اونو تفت بدین برای مدت ۲ دقیقه. سپس به اندازه یک پیمانه آب درونش بریزید و زمانی که جوش اومد، درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدین به مدت ۲۰ دقیقه بلغور بپزه. بعد از ۲۰ دقیقه اگر آب مواد کشیده نشده بود حرارت رو زیاد کنید تا آب کاملا تبخیر شود. سپس بلغور پخته شده رو برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه درون یخچال بذارید تا خنک بشه.

همزمان با پخت بلغور برید سراغ سبزیحاتتون. گشنیز و جعفری رو از ساقه برش بدین و خورد کنید. همچینین گوجه ها رو به سلیقه خودتون خورد کنید و کنار بذارید.

در مرحله بعدی میرسیم به نخود! اگه از کنسرو نخود استفاده میکنید حتما قبل از استفاده بذارید که ۲۰ دقیقه بجوشه. اگر نه که نخود رو از قبل خیس کنید و بپزید و آماده داشته باشید.

ظرف مناسب و مورد نظرتون رو بردارید و نخود پخته شده، بلغور، گشنیز، جعفری و گوجه فرنی رو توش بریزید و هم بزنید.

سسی رو که آماده کرده بودین روی موادتون بریزید و هم بزنید تا سس به همه قسمت ها برسه.

اینم از سالاد فلافل امروز. این مقدار سالاد رو می تونید برای ۴ الی ۶ نفر سرو کنید. امیدوارم از آموزش سالاد فلافل لذت برده باشید.

نکته:

برای مشاهده طرز تهیه سس بخارا روی نام آن کلیک کنید: سس بخارا

سالاد فلافل

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6651
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *