در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 127 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۰ / اردیبهشت / ۱۳۹۵

سالاد ذرت با آواکادو.همزمان با خنک شدن ذرت، برید سراغ بقیه مواد. حدود ۱/۴ پیاز رو ریز خورد کنید، گشنیز رو هم همینطور. آواکادو رو هم به صورت مکعبی خورد کنید. اگه زیاد علاقه ای به پیاز ندارید می تونید مقدارشو کم کنید و به جای از مقدار بیشتری گشنیز استفاده کنید و بالعکس.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6681
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    9 + 1 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    7 + 3 =