سالاد ذرت با آواکادو
اگه می خواین از مهمان هاتون به ور خاص و ویژه پذیرایی کنید این سالاد رو از دست ندین. یه سالاد با کلاس و خوشگل و خوشمزه. حتما امتحانش کنید وگرنه ضرر کردین.
برای تهیه سالاد ذرت با آواکادو اول از همه تابه رو روی حرارت بذارید و روغن رو توش بریزید. روغن که داغ شد، ذرت رو بهش اضافه کنید و با حرارات متوسط تفتش بدین. اونقدری تفت بدین که کمی ذرت ها ترد شده و رنگش عوض بشه. بعدش نمک، فلفل و زیره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و زیر حرارت رو خاموش کنید و ذرت ها رو از تابه خارج کرده و داخل کاسه ای بریزید.
همزمان با خنک شدن ذرت، برید سراغ بقیه مواد. حدود ۱/۴ پیاز رو ریز خورد کنید، گشنیز رو هم همینطور. آواکادو رو هم به صورت مکعبی خورد کنید. اگه زیاد علاقه ای به پیاز ندارید می تونید مقدارشو کم کنید و به جاش از مقدار بیشتری گشنیز استفاده کنید و بالعکس.
گشنیز، پیاز و اواکادو رو به ذرت اضافه کنید و نیمی از آب لیمو تازه رو درونش بریزید.
مواد رو به خوبی با هم ترکیب کنید و مزه اش رو تست کرده و از میزان نمک و فلفل اون مطمئن بشید.
اینم از سالاد ذرت با آواکادو امروز. امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید.
نکته:
۱- اگه از کنسرو ذرت استفاده می کنید حتما قبل از مصرف اونو بجوشونید. اگه از ذرت تازه استفاده میکنید، قبل از تهیه سالاد اونو بپزید.
۲- می تونید در این سالاد از فلفل سبز تند هم استفاده کنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!