در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

زیتون پرورده

زمان آماده سازی : 2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1006 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

زیتون سبز بدون هسته 500 گرم
نعناع، گشنیز و چوچاق3 قاشق سوپخوری
آب انار ترش1 پیمانه
مغز گردو200 گرم
سیر2 حبه
رب انار1/3 پیمانه
دانه انار ترش1/2 پیمانه
نمک و گلپربه میزان لازم

زیتون پرورده

همونطور که می دونید زیتون یکی از اقلام غذایی مکمل محبوب در سفره ما ایرانی ها هستش. انواع مختلفی داره که به طرق مختلف طعم دار میشه. نوع خیلی محبوبش زیتون پروده هست که می تونید خیلی راحت خودتون در منزل درست کنید و ازش لذت ببرید. خیلی عالی تر از نوع بازاری می شه. این دستور فوق العاده رو از دست ندین.

برای تهیه زیتون پرورده خونگی خودتون اول از همه مغز گردو رو بسایید. سبزی ها رو بشویید و کاملا ریز خرد کنید.زیتون انتخابی رو امتحان کنید. اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری اون گرفته بشه.زیتون رو در کاسه ای گود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده رو به اون اضافه کنید. در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شماله رو در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید. سیر رو بکوبید و به زیتون اضافه کنید. آب انار , رب انار و دانه انار ترش رو درون مخلوط کن بریزید. نمک و گلپر رو اضافه کنید و زیر و رو کنید تا مخلوط بشن. مخلوط به دست اومده رو ۲ ساعت در یخچال بذارید تاجا بیفته.

دیدید چقدر راحته! نوش جونتون باشه عزیزان

زیتون پرورده
ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز

ادیت و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5505
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

99 − = 92

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 61 = 68