زیتون پروده خانگی
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی , مخلفات زیتون پرورده , سبزی مخصوص زیتون پرورده , زیتون پرورده بازاری , نکات مهم در تهیه زیتون پرورده , طرز تهیه زیتون پرورده اصل , روش تهیه زیتون پروده
ابتدا هسته زیتون ها را جدا می کنیم.
در صورتیکه زیتون ها شور بودند، یک ساعت در آب سرد خوابانده تا شوری آن ها گرفته شود.
مغز گردوها را آسیاب می کنیم.
نعنا و گشنیز و چوچاق را خوب شسته و کاملا ریز خرد و یا چرخ می کنیم.
زیتون ها را در کاسه ای گود می ریزیم و مغز گردوی آسیاب شده و سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم.
سیر را کوبیده به همراه آب انار، رب انار، دانه انار ترش، نمک و گلپر به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم.
مخلوط به دست آمده را به مدت ۲ ساعت در یخچال گذاشته تا خوب جا بیفتد.
زیتون پرورده آماده شده را می توانید دریک ظرف در بسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
اگر ﺳﺒﺰی ﭼﻮﭼﺎق را ﮐﻪ ﻧﻮﻋﯽ سبزی ﻣﺤﻠﯽ گیلان اﺳﺖ در دﺳﺘﺮس ﻧبود، می توانید از ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮری ﻧﻌﻨﺎی ﺧﺸﮏ یا تازه استفاده کنید.
از سبزی های خشک به جای سبزی تازه میتوان استفاده کرد.
زیتون پرورده با سبزی تازه طعم بهتری خواهد داشت .
زیتون پرورده خانگی | مخلفات زیتون پروده | سبزی مخصوص زیتون پروده | زیتون پروده بازاری
دستور تهیه و عکس از سیمای عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!