سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

زیتون پرورده خانگی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 2828 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

زیتون سبز500 گرمرب انار1/3 پیمانه
دانه انار ترش1/2 پیمانهگشنیز و چوچاق تازه1 ق س
نعناع تازه1 ق سآب نارنج2 ق غ
مغز گردو200 گرمنمک و گلپربه مقدار لازم
سیر2 حبه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

زیتون پروده خانگی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی , مخلفات زیتون پرورده , سبزی مخصوص زیتون پرورده , زیتون پرورده بازاری , نکات مهم در تهیه زیتون پرورده , طرز تهیه زیتون پرورده اصل , روش تهیه زیتون پروده 

ابتدا هسته زیتون ها را جدا می کنیم.

در صورتیکه زیتون ها شور بودند، یک ساعت در آب سرد خوابانده تا شوری آن ها گرفته شود.

 مغز گردوها را آسیاب می کنیم.

نعنا و گشنیز و چوچاق را خوب شسته و کاملا ریز خرد و یا چرخ می کنیم.

زیتون ها را در کاسه ای گود می ریزیم و مغز گردوی آسیاب شده و سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم.

سیر را کوبیده به همراه آب انار، رب انار، دانه انار ترش، نمک و گلپر به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم.

مخلوط به دست آمده را به مدت ۲ ساعت در یخچال گذاشته تا خوب جا بیفتد.

زیتون پرورده آماده شده را می توانید دریک ظرف در بسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

اگر ﺳﺒﺰی ﭼﻮﭼﺎق را ﮐﻪ ﻧﻮﻋﯽ سبزی ﻣﺤﻠﯽ گیلان اﺳﺖ در دﺳﺘﺮس ﻧبود، می توانید از ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮری ﻧﻌﻨﺎی ﺧﺸﮏ یا تازه استفاده کنید.

از سبزی های خشک به جای سبزی تازه میتوان استفاده کرد.

زیتون پرورده با سبزی تازه طعم بهتری خواهد داشت .

زیتون پرورده خانگی | مخلفات زیتون پروده | سبزی مخصوص زیتون پروده | زیتون پروده بازاری

دستور تهیه و عکس از سیمای عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11358
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *