زرشک پلو با مرغ نذری | طرز تهیه سس مرغ نذری | فوت و فن زرشک پلو با مرغ نذری | زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر |
زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر
رزشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است. این غذا به صورت زرشک پلو با مرغ نذری هم تهیه میشه. در روزهای مذهبی به عوان نذری تهیه و پخش میشه.
در این آموزش ما برای شما زرشک پلو نذری برای ۱۰۰ نفر، زرشک پلو نذری برای ۵۰ نفر، زرشک پلو نذری برای ۲۰۰ نفر، زرشک پلو نذری برای ۵۰۰ نفر و زرشک پلو نذری برای ۱۰۰۰ نفر رو آموزش میدیم.
همچینین فوت و فن زرشک پلو با مرغ نذری رو براتون خواهیم گفت.
رازهای زرشک پلو با مرغ که باعث خوشمزه تر شدن غذای شما میشه.
خوندن این مطلب رو از دست ندین : پاناکوتای قهوه
زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر | مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ نذری | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری
اگر مرغ هایی که تهیه کرده اید درشت است؛ آنها را به هشت تکه تقسیم کنید.
مرغ ها را شسته و یک ردیف ته قابلمه بچینید.
بعد از این که یک ردیف مرغ کف ظرف چیدید، یک لایه پیاز خردشده، کمی فلفل دلمه و هویج خردشده نیز روی آنها قرار دهید.
مقداری زنجبیل تازه خردشده و در صورت تمایل، چند عدد ساقه کرفس نیز روی مرغ ها بچینید.
به همین ترتیب، بقیه مرغ ها و سبزیجات و مواد طعمدهنده را روی هم بچینید تا تمام شود.
در صورت تمایل می توانید چند حبه سیر را هم نصف کرده و به همین شکل لابه لای مواد قرار دهید.
بهتر است ظرف طوری انتخاب شود که دو لایه مرغ بیشتر داخل آن نچینید.
منظر بمونید تا مرغ ها بپزد. همزمان به سراغ تهیه سس مرغ بروید.
یه دسر خوشمزه، کلیک کنید: شیرینی باقلوا
طرز تهیه سس مرغ نذری | سس مخصوص مرغ نذری | سس گوجه فرنگی برای مرغ | مزه دار کردن مرغ
برای تهیه سس مرغ خوشمزه، راهها و مواد زیادی وجود دارند.
اما در اینجا طرز تهیه سس مرغ نذری پرادویه و خوشمزهای را به شما آموزش میدهیم که کلید خوشمزه تر شدن مرغ نذری شماست.
پیاز داغ آماده را داخل ظرف مناسبی بریزید.
ادویهجات معطر شامل: زیره، تخم گشنیز، هل، دارچین و پودر پاپریکا را همراه با زردچوبه و فلفل به پیازداغ بیافزایید.
رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن در تابها ی تفت دهید.
چند لیتر آب به آن اضافه کنید.
مخلوط رب و آب رو به پیاز داغ اضافه کنید و روی حرارت بذارید.
حالا به میزان دلخواه نمک و آبلیمو یا لیموعمانی خردشده به مواد اضافه کنید. می تونید هم اضافه نکنید.
یک عدد جوز هندی را با رنده ریز کرده و روی سس مرغ بریزید.
سس مرغ نذری که به جوش آمد، آن را روی مرغ ها بریزید.
اواسط پخت، از سس مرغ نذری بچشید و چاشنی و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
میتوانید بعد از پخته شدن کامل مرغ ها، آنها را سرخ کنید که البته این به زمان و توان شما بستگی دارد.
یه غذای خوشمزه جنوبی : خورشت بامیه جنوبی
طرز تهیه زرشک پلو نذری | طرز تهیه برنج زرشک پلو با مرغ
برنج را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید.
سپس آب برنج را عوض کنید و برنج را با میزان مناسبی آب و نمک روی حرارت قرار دهید.
سپس برنج را آبکشی کنید.
برنج را باید زمانی آبکشی کنید که وقتی برنج را میان انگشتان میفشارید مغز برنج کمی سفت باشد ولی اطراف آن کاملا نرم باشد.
اما توجه کنید که برای طبخ برنج در این حجم، باید آن را کمی زنده تر بردارید تا موقع دمکردن، برنج له نشود.
کف ظرف مورد نظر را روغن بریزید و تهدیگ مورد نظر را قرار دهید.
سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید، اطراف آن را جمع کنید و در نهایت یک لیوان آب و روغن روی آن بریزید.
شعله را زیاد کنید تا بخار کند و در نهایت حرارت را پایین بیاورید و آن را دم کنید.
قیمه نذری بلدی درست کنی؟ اگه نه کلیک کن : قیمه نذری
طزر تهیه زرشک برای زرشک پلو با مرغ
در این فاصله زرشک را با آب سرد خیس کنید.
زرشک خیس خورده را بشویید و آبکش نمایید تا آب اضافه زرشک کاملا از بین برود.
سپس کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از ذوبشدن کره، زرشک بدون آب را به روغن اضافه نمایید.
اگر روغن خیلی داغ باشد به محض ریختن زرشک داخل روغن میسوزد و جمع میشود.
زرشک را با حرارت کم به همراه شکر تفت دهید.
پس از چند دقیقه، چند قاشق غذاخوری زعفران آب شده به آن اضافه کنید.
طرز تهیه کباب ترش گیلانی رو از دست نده، کلیک کن: کباب ترش گیلانی
آماده سازی زرشک پلو با مرغ نذری | تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی | تزیین زرشک پلو با مرغ نذری
حالا که برنج و زرشک و مرغ آمادهشدند، موقع آمادهکردن نثار است.
کمی از برنج ساده را در قابلمه دیگری با زرشک آمادهشده و مقداری زعفران دمکرده مخلوط کنید.
برنج دم کشیده را در ظرف های مورد نظر بریزید.
روی برنج سادهای که در هر ظرف میکشید کمی از زرشک پلو زعفرانی و بعد یک تکه مرغ بگذارید.
بعضیها به مخلوط زرشک و برنج، خلال بادام یا پسته هم اضافه میکنند.
اینم از زرشک پلو با مرغ.
میخوای چند تا خوراک با میگو یاد بگیری؟ کلیک کن : چند خوارک با میگو
فوت و فن زرشک پلو با مرغ نذری | راز خوشمزه تر شدن زرشک پلو | نکات مهم در تهیه زرشک پلو
برای هر نفر ۱۵۰ گرم برنج در نظر گرفته شده است.
برای محاسبه تعداد افراد بیشتر کافی است ۱۵۰ را در تعداد نفرات ضرب کنید و بعد تقسیم بر ۱۰۰۰ کنید.
اینطوری میزان برنج به کیلوگرم محاسبه میشود.
برای هر نفر ۳۰۰ گرم مرغ در نظر گرفته می شود.
برای محاسبه میزان مرغ برای افراد بیشتر کافی است ۳۰۰ را در تعداد نفرات ضرب کنید و بعد تقسیم بر ۱۰۰۰ کنید.
اینطوری میزان مرغ به کیلوگرم محاسبه می شود.
بهتر است برای طبخ مرغ نذری از یک تشت بزرگ مسی استفاده کنید اما اگر در دسترس نبود، از چند قابلمه بزرگ استفاده کنید.
موقع چیدن تکه های مرغ، ابتدا سینه ها را کف قابلمه چیده و ران ها را روی آن بچینید چون ران زود پخته شده و وا می رود.
چنانچه نخواهید مرغ را سرخ کنید، ابتدا مرغ و آب را روی اجاق قرار داده و بعد از گرفتن کف آن،دیگه مواد مثل پیاز و ادویه ها را اضافه کنین.
برای آنکه از پختن مرغ مطمئن شوید، چنگال یا چاقویی داخل گوشت مرغ فرور کنید.
برای جلوگیری از وارفتن و ازهم پاشیدن مرغ در حجم زیاد، حتما قبل از طبخ مرغ آن را تفت دهید. این کار طعم غذا را نیز بهتر خواهد کرد.
مرغ را بعد از پخت هم می توانید تفت دهید. اما بهتر است این کار را قبل از پخت انجام دهید.
اما یک نکته کوچک هم در مورد پخت غذاهای نذری در محیط باز وجود دارد و آن هم این که؛ برای آنکه باد شعله اجاق را خاموش نکند، دور تا دور اجاق را با مقوا استتار کنید.
کره برای آماده کردن زرشک باعث خوشمزه تر شدن غذا می شود. در صورت تمایل می تونید کره رو حذف کنید و از روغن استفاده کنید.
زرشک را پاک کرده و بعد داخل آب سرد به مدت ۲۰ تا ۴۵ دقیقه خیس کنید. زرشک را هرگز با آب داغ یا گرم خیس نکنید زیرا رنگ زرشک را از بین میبرد.
برای جلوگیری از شکرک زدن زرشک موقع سرخکردن، موقعی که زرشک را داخل آبکش میریزید، شکر را روی آن بپاشید و کمی شکر را با زرشک ماساژ دهید تا خوب به خورد زرشک برود و موقع سرخکردن، زرشک حالت شکرک زدن پیدا نکند و آب شکر ایجاد نشود.
برای جلوگیری از سوختن و یا تیرهشدن زرشک، زرشک را با حرارت کم تفت دهید.
اگر زرشک را شیرین تر دوست دارید میزان شکر را دو برابر کنید.
در صورت تمایل به استفاده از خلال پسته و بادام، باید خلالها را در گلاب خیس کرده و پس از خارج کردن زرشکها از تابه خلالها را با کره و زعفران کمی تفت دهید تا عطر و طعم کره و زعفران را به خود بگیرند.
فوت و فن حلوای نذری رو بلدی؟ نه؟ پس کلیک کن: حلوای نذری
زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر | مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر | زرشک پلو با مرغ نذری | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری
برای تهیه زرشک پلو برای ۵۰ نفر می توانید از همین دستور استفاده کنید.
فقط کافیه مقدار مواد رو نصف کنید.
درست کردن ژله رنگین کمان اصلا سخت نیست، کلیک کن ببین: ژله رنگین کمان
زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر | مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ نذری | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری
برای تهیه زرشک پلو برای ۲۰۰ نفر می توانید از همین دستور استفاده کنید.
فقط کافیه مقدار مواد رو دو برابر کنید.
طرز تهیه این کیک رو از دست نده: کیک شکلاتی مخصوص
زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر | مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ نذری | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری
برای تهیه زرشک پلو برای ۵۰۰ نفر می توانید از همین دستور استفاده کنید.
فقط کافیه مقدار مواد رو ۵ برابر کنید.
انواع دسرهای مدرن، کلیک کن: دسر مدرن
زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر | مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر | زرشک پلو با مرغ نذری | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری
برای تهیه زرشک پلو برای ۱۰۰۰ نفر می توانید از همین دستور استفاده کنید.
فقط کافیه مقدار مواد رو ۱۰ برابر کنید.
طرز تهیه انواع دسرهای ساده، کلیک کن: دسر ساده
زرشک پلو با مرغ نذری | زرشک پلو برای ۱۰۰ نفر | طرز تهیه سس مرغ نذری | آموزش آشپزی
فوت و فن زرشک پلو با مرغ نذری,زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر, مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰ نفر
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری, طرز تهیه سس مرغ نذری
سس مخصوص مرغ نذری, سس گوجه فرنگی برای مرغ
مزه دار کردن مرغ, طرز تهیه زرشک پلو نذری, طرز تهیه برنج زرشک پلو با مرغ
طزر تهیه زرشک برای زرشک پلو با مرغ, فوت و فن زرشک پلو با مرغ نذری
راز خوشمزه تر شدن زرشک پلو, نکات مهم در تهیه زرشک پلو, زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر, مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰ نفر
زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر, طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۲۰۰ نفر, زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر , مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۵۰۰ نفر
زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۱۰۰۰ نفر, هر کیلو برنج برای چند نفر
مقدار برنج برای ۱۰۰ نفر, زرشک پلو با مرغ زعفرانی, طرز پخت مرغ
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی مرحله به مرحله, طرز تهیه غذاهای نذری
رازهای یک زرشک پلو خوش طعم,زرشک پلو نذری ماه محرم برای ۱۰۰ نفر, غذا نذری ماه محرم
تهیه و تنظیم : چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!