سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

رویال آیسینگ

زمان آماده سازی :20 دقیقه

بازدید : 1307 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سفیده تخم مرغ 2 عدد
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 1 لیوان
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

رویال آیسینگ

رویال آیسینگ از کرم های پرطرفداریه که دوستان زیادی تقاضا کردن آموزش بدیم. از این کرم در تزیین کوکی ها و بیسکوییتها و کاپ کیکها استفاده میشه. رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره .
برای تهیه رویال آیسینگ، سفیده تخم مرغ رو با آبلیمو و وانیل هم بزنید تا کاملا کف کند. پس از آن پودر شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم. بستگی به بزرگی تخم مرغ ها میزان پودر شکر فرق میکند. معمولا ۱ لیوان کافیه. شکر رو تا اونجایی که امکان داره خوب آسیاب کنید تا نرم نرم بشه تا آیسینگتون زبری نداشته باشه و یکنواخت و لطیف بشه. باید آنقدر پودر شکر بریزید تا آیسینگ کاملا غلیظ شود.
پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ خوراکی فرو کردید آیسینگتون رو رنگ کنید.
حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.رویال آیسینگ بعد از خشک شدن مثل قند میشه و طعم و بوی سفیده تخم مرغ هم نمیده.کرم رو داخل قیف ریخته و با آن کوکی های خود را تزیین کنید.

نکته:

۱- شکر با پودر شکر تفاوت داره. حتما برای تهیه این کرم از پودر شکر استفاده کنید. شکر رو برای ۳ بار آسیاب کنید تا کاملا نرم و یکدست بشه تا بتونید ازش استفاده کنید.

۲- طرز تهیه کوکیز شکری هم که بتونید برای تزیینشون از این کرم استفاده کنید، در سایت موجوده. روی کوکیز شکری کلیک کنید. کوکیز شکری

رویال آیسینگ

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5882
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *