رول مرغ و سبزیجات
اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم
سیب زمینی و هویج های آب پز و کمی بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم سپس نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم.۷۵ گرم آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم ۴-۵ دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد ۱۲۵ میلی لیتر شیر را اضافه می کنیم. آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.
برای درست کردن خمیر رول اول ۱ عدد تخم مرغ و ۵۰ میلی لیتر شیر و کره آب شده و ۷۰ گرم آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم.
۱/۴ فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر ۲۰ سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)
خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده ۱ تا ۲ قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم.
موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد.
در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم.
رول مرغ و سبزیجات شما آماده است. نوش جان
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!