رول صورتی مخملی
برای تهیه رول صورتی مخملی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتـیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی ۲۲ * ۳۲ سانتی را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید .
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود .۳/۴ پیمانه شکر و روغن را در حین هم زدن به تخم مرغ اضافه کنید . سپس دوغ کره ، سرکه ، وانیل و رنگ خوراکی را اضافه نمایید .آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده به آرامی به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط نمایید. خمیر را به سینی فر که آماه کرده اید منتقل نموده و رویش را صاف کنید و به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر با انگشت به وسط کیک فشار آوردید و به حالت اولیه برگشت میتوانید کیک را از فر خارج نمایید .
روی یک دستمال تمیز آشپزخانه با دست پودر شکر بپشاید و کیک را که از فر خارج نمودید بلافاصله روی دستمال بگردانید . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و فورا کیک را با دستمال محکم رول کنید و کناری بگذارید تا بدون این که رولش باز شود کاملا سرد شود .
مواد لازم برای کرم کره سوئیسی بین رولت
۱ سفیده تخم مرغ و ۱/۴ پیمانه شکر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا زمانی که شکر کاملا ذوب شود . کمی از مواد را بین دو انگشت بکشید و چک کنید هیچ ذره ی شکری باقی نمانده باشد .بعد ازین که شکر کاملا حل شد مواد را از روی حرارت برداشته و به هم زدن ادامه دهید تا حجمش دو برابر شود . ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و سپس ۱۲ قاشق غذاخوری کره نرم را اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه ترکیب کاملا خودش را بگیرد.
با دقت و آرامش رول کیک را که کاملا خنک شده باز کنید نیازی نیست کیک کاملا صاف شود و. داخل کیک را با فراستینگی که آماده کرده اید پوشانده و این بار بدون حوله کیک را رول نمایید و در صورت تمایل میتوانید دوباره در پارچه و بعد پلاستیک پیچیده در یخچال تا موقع پذیرایی نگهداری نمایید یا این که بلافاصله برش زده میل نمایید .میتوانید روی رولت را با خامه ی فرم گرفته و گیلاس کریستالی تزئین نمایید تا ظاهر زیباتری پیدا کند.
اینم از رول صورتی مخملی امروز. نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!