رول دارچینی
برای تهیه رول دارچینی ابتدا بایستی خمیر آنرا تهیه نمایید. خمیر از شب قبل از تهیه رول دارچینی بایستی آماده شود. برای این کار در کاسه ای آرد، نمک، ۱ قاشق غذاخوری دارچین، شکر قهوه ای و مایع خمیر را با هم مخلوط کنید. قبل از اینکه آب را به مواد بیافزایید مطمئن شوید که تمامی مواد خشک شما با هم ترکیب شده اند.
در مرحله بعد آب را باید به مواد اضافه کنید. ابتدا از یک فنجان آب شروع کنید. احتمالا شما به ۱/۲ فنجان آب دیگر نیاز خواهید داشت. تا زمانی که خمیر یکدستی حاصل شود .با این میزان آرد مقدار ۱ و ۱/۲ فنجان آب کافی می باشد. با این حال اگر احساس کردید که به میزان بیشتری نیاز دارید می توانید به اندازه نیاز به مواد آب اضافه کنید.خمیرحاصل چسبناک خواهد بود. به شکل زیر توجه کنید.
سپس درب ظرف خمیر را گذاشته و درون یخچال برای شب تا صبح قرارش دهید.پس از اینکه خمیر شما آماده شد، کمی آرد بر روی سطحی بپاشید و خمیر خود را روی آن باز کنید. به اندازه که خمیر به دستتان نچسبد، آرد کافی می باشد. توسط وردنه خمیر را صاف کنید و به شکل یک مستطیل دربیاورید. چون خمیر چسبناک است کمی صاف کردن آم سخت خواهد بود! سپس کره را درون ماکروفر و یا روی حرارت گاز ذوب کنید، و با شکر سفید و ۱/۲ قاشق غذاخوری دارچین ترکیب کنید. سپس مخلوط آماده شده را بر روی خمیر بمالید. سپس خمیر را به صورت یک رول درآورید. در مرحله بعدی به وسیله یک چاقوی تیز، خمیر را به ۱۰ یا ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. ممکن است در حین کار به دلیل چسبناکی خمیر، چاقویتان خمیری شود که باید آنرا تمیز کنید.
سپس ظرف مورد نظر خود را انتخاب نمایید و درونش را کمی روغن بزنید و تکه های خمیر را درون ظرف بگذارید. ممکناست تکه های خمیر به هم بچسیند که مشکلی ندارد.
فر را از قبل روی ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. پس از اینکه مطمئن شدید فر کاملا گرم است، سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید. در این مدت رول ها بسیار پف خواهند کرد. برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه دهید که رول ها سرد شود. در مرحله بعدی شبر، پودر شکر، وانیل و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. سپس این ترکیب را روی رول ها بریزید.
رول داریچنی شما آماده است. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی،آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!