در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

رول استیک پنیر

زمان آماده سازی :

بازدید : 639 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

راسته گوسایه ورقه شده یه تعداد لازم
پودر انجیر1/8 قاشق چایخوری
پیاز1عدد
روغن زیتون1/8 پیمانه
پنیر گودا یا چداربه مقدار لازم
فلفل دلمه ای خردشده1/8 پیمانه
برگ شاهی1/2 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

رول استیک پنیر

استیک یکی از انواع خوشمزه یک غذا با گوشت است. در این آموزش راسته های گوساله را به ورق های نازک برش می زنیم و همراه پنیر و بعضی مواد دیگر سرخ می کنیم. حتما امتحان کنید و لذت ببرید.

برای تهیه رول استیک پنیر ابتدا راسته گوساله را به صورت ورقه ورقه برش بزنید سپس بین کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک‌کوب بکوبید. روی گوشت نمک و پودر انجیر بمالید و کاملا فشار دهید تا جذب گوشت شود. حال گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بیات و نرم شود.

سپس پیاز رنده شده، روغن زیتون و فلفل سیاه به گوشت بزنید و مجددا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید. ورقه‌های گوشت را با بیفتک‌کوب روی تخته گوشت کمی بکوبید سپس یک ورقه پنیر خرد شده و چند برگ شاهی و فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده را روی گوشت قرار دهید و آن را رول کنید و دو طرف رول را با خلال دندان محکم کنید.در انتها تابه یا گریل چدنی را کمی چرب کنید؛ و رول‌ها را سرخ کنید؛ به طوری که همه جهات کاملا سرخ شوند.رول استیک پنیر شما آماده است. نوش جان

رول استیک پنیر

تهیخ و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4260
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 9 = 16

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

83 − 80 =