در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

رولت مرغ ژامبون

زمان آماده سازی : 2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 989 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله مرغ 6 تکه
ژامبون12 ورق
پنیر پیتزا6 ورق
فلفل دلمه ای2 عدد
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
برگ بو3 عدد
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
آب پیاز1 پیمانه
سیر2 حبه
نمک فلفل زعفرانبه میران لازم

رولت مرغ ژامبون

برای تهیه رولت مرغ ژامبون ابتدا فیله های مرغ را روی سطح كار قرار داده و روی آن نایلون بكشید و خوب بكوبید تا پهن شود.سپس داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز،برگ بو،سیر،آبلیمو و زعفران بریزید و آن را ۴۵دقیقه تا ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس ظرف را خارج كرده و سس مایونز را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كرده و ۴۵دقیقه دیگر هم داخل یخچال بگذارید.فلفل دلمه ای ها را نگینی كرده و چند دقیقه با روغن تفت دهید.

بعد از زمان طی شده فیله های مرغ را خارج كرده و روی هركدام ۲ ورق ژامبون قرار دهید، کمی نمک و فلفل زده و رویش فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا قرار دهید.

حال فیله را كاملا رول كنید و دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید.کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ رول شده را روی آن بچینید، روی رول های مرغ را با برس مقداری روغن زیتون بزنید.

سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ بپزند.

رولت مرغ ژامبون شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگری در داخل رولت استفاده كنید.

۲- بهتر است از ژامبون گوشت استفاده شود.

۳- میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا هم استفاده كنید.

 

رولت مرغ ژامبون

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1544
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

69 − 63 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 41 = 48