سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

رولت مرغ پنیری

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 957 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله مرغ6 عددقارچ خورد شده1 لیوان
فلفل دلمه ای1 عددپیاز2 عدد
سیر3 عددپنیر پیتزابه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازمزرده تخم مرغ1 عدد
برگ بو4 عددآب لیمو1 ق غ
آب پیاز1 پیمانهکرفسمقداری
هویج1 عددپودر سیر1 ق م
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 6 رای _ میانگین : 4٫83 از 5 )

طرز تهیه رولت مرغ پنیری

برای تهیه رولت مرغ پنیری به ترتیب زیر عمل کنید.

فیله های شسته شده را داخل ظرف در داری قرار داده و روی آنها آب پیاز،هویج خورد شده ،برگ بو،آبلیمو ،فلفل دلمه ای خورد شده،۲عدد سیر رنده شده ،پودر سیر و نمك و فلفل بریزید.

خوب مخلوط كرده و درپوش ظرف را قرار داده و به مدت ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.

پیاز را رنده كرده و قارچ را خرد كنید.

داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

پس از اینکه داغ شد پیاز و ۱ عدد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید.

تا جایی تفت بدین که پیاز و سیر نرم و طلایی شوند.

سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود.

پس از پخت کناری قرار دهید تا سرد شود.

روی سطح کار را کمی مرطوب کنید.

فر را روشن كنید. روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید تا داغ شود.

سپس فیله مرغ را روی سطح کار قرار دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

مقداری از مخلوط قارچ که سرد شده است روی فیله مرغ قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید.

سپس فیله مرغ را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم نمایید.

به همین صورت تمام رول های مرغ را آماده کنید و داخل سینی فر بپیچید.

روی رولت ها مقداری زرده تخم مرغ و در صورت تمایل كنجد بپاشید و به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه اجازه دهید بپزند.

نكته در تهیه رولت مرغ پنیری

در صورت تمایل میتوانید رولت را داخل تابه سرخ كنید.

میتوانید از سایر سبزیجات دلخواه هم به همراه قارچ استفاده كنید.

دمای فر باید بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه باشد اما در فرهای مختلف ممكن است این دما متفاوت باشد. پس حواستون به غذا باشه.

روی سینی فر حتما کاغذ روغنی بندازین. اینطوری سینی فر کثیف و چرب نمیشه.

می تونید پنیر پیتزا رو حذف کنید.

 

طرز تهیه رولت مرغ پنیری | آموزش آشپزی چاشنی | غذا با مرغ | غذا خوشمزه | انواع خوراک مرغ

رولت مرغ پنیری | آموزش آشپزی چاشنی | غذا با مرغ | غذا ساده | غذا خوشمزه | انواع خوراک مرغ

غذا با مرغ و قارچ, انواع آشپزی, آشپزی ایرانی, آشپزی شرقی, غذا رژیمی, طرز تهیه رولت مرغ پنیری

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8597
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *