سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

رشته فرنگی با گوشت

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 559 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سویا سس3 قاشق غذاخوری
آب1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1 قاشق غذاخوری
سس فلفل قرمز2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1 قاشق چایخوری
رشته فرنگی برنجی250 گرم
سیر2 حبه
زنجبیل رنده شده1 قاشق غذاخوری
روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده200 گرم
هویج1 عدد
پیازچه3 ساقه
گشنیزمقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

رشته فرنگی با گوشت

رشته فرنگی (به انگلیسی: Vermicelli) به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود.

امروز براتون آموزش خیلی راحت و سریع رشته فرنگی با گوشت چرخکرده رو داریم.

طعم دهنده این غذا سسی هستش که تهیه می کنید. همراه ما باشید.

برای تهیه رشته فرنگی با گوشت ابتدا با استفاده از دستور تهیه بسته رشته فرنگی آنرا بپزید.

معمولا ۷ الی ۸ دقیقه زمان برای پخت آن مناسب خواهد بود.

سپس آنرا آبکشی کرده و کنار بگذارید.

در ظرف مناسبی، سویا سس، آب، شکر قهوه ای، سس فلفل قرمز، روغن کنجد را با هم ترکیب کنید.

زنجبیل تازه،سیر و هویج رو رنده و پیازچه خود را خرد کنید.

در تابه ای گود، روغن رو بریزید.

پس از اینکه روغن گرم شد،گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگش به قهوه ای بزنه.

سیر و زنجیبل رو اضافه کنید و مختصر تفت بدین.

سپس به ترتیب پیازچه و هویج رو به موادتون اضافه کنید و هر کدوم رو به مدت ۱ دقیقه تفت بدین.

سپس رشته فرنگی پخته شده و سس آماده شده رو به مواد اضافه کنید.

خوب هم بزنید که مواد با هم ترکیب بشن.

سپس زیر حرارت رو خاموش کنید.

 رشته فرنگی با گوشت خودتون رو درون ظرف مورد نظر سرو کرده و با پیازچه و گشنیز تزیین کنید.

نوش جان

رشته فرنگی با گوشت

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6229
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *