در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 2108 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۰۹ / شهریور / ۱۳۹۴

رازهای کتلت مامان پز

شاید فکر کنید که چرا همیشه کتلت های مادران خوب از آب درمیاد! خب اینجا رازهای کتلت مامان پز را برایتان می گوییم..امیدواریم که کتلت مامان پزی بپزید. :lol:

۱-آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.
۲-سیب‌زمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیب‌زمینی خام را می‌توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیب‌زمینی با گوشت مخلوط نشود.
۳-در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.
۴-کتلت با سیب‌زمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری می‌برد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط می‌کنند، مناسب‌تر است.
۵-برای سرخ کردن کتلت با سیب‌زمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغن‌گیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۶-بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بی‌نظیری به کتلت می‌دهد. می‌توانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.

رازهای کتلت مامان پز

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=540
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

74 − 70 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 70 = 80