سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

راتاتویی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 5 دقیقه

بازدید : 851 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس مارینارا1 پیمانه
پیاز1 عدد
بادمجان1 عدد
کدو1 عدد
کدو زرد1 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ریحان خشک شده1/2 قاشق چایخوری
پونه خشک شده1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا1 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

راتاتویی

این غذا می تونه غذای مناسبی برای گیاه خواران باشه چون ترکیبی از سبزیجات هستش. حتی می تونید در مرحله آخر پنیر رو حذف کنید.همراه ما باشید با آموزش راتاتویی

برای تهیه راتاتویی اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید. ظرف مناسب و گودی انتخاب کنید و نیمی از سس مارینارا رو داخل ظرف بریزید. چیاز رو پوست کنده و به صورت خلال خلال خورد و روی سس بریزید.

راتاتویی

بادمجان، کدوها و گوجه فرنگی رو به صورت حلقه ای خورد کنید. اگه حلقه ها بزرگ بود می تونید اونها رو از وسط نصف کنید.

راتاتویی

سبزیجات خورد شده رو با سلیقه خودتون داخل ظرف حاوی سس و پیاز بچینید.

راتاتویی

روی سبزیجات نمک، فلفل، ریحان و پونه بپاشید.

Layered-Ratatoille-2

باقی مانده سس مارینارا رو روی موادتون بریزید. روی ظرف رو با فویل بپوشونید و ظرف رو برای مدت ۳۰ دقیه درون فر گرم بذارید.

More-Sauce

بعد از ۳۰ دقیقه ظرف رو از فر خارج کنید و پنیر موزارلا رو روی مواد بپاشید و ظرف رو برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه مجددا درون فر بذارید تا زمانی که روی پنیر به رنگ قهوه ای دربیاد.

Add-Cheese1

اینم از راتاتویی امروز. امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید.

نکته:

اگه کدو زرد پیدا نکردین می تونید از بادمجون و کدو سبز دو برابر استفاده کنید و کدو زرد رو حذف کنید.

می تونید از سبزی های معطر دیگه ای هم استفاده کنید، مثل نعناع، مرزه، آویشن….

برای مشاهده طرز تهیه سس مارینارا روی نام آن کلیک کنید: سس مارینارا

راتاتویی

ترجمه وتنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6636
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *