در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ذرت تنوری

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 1036 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بلال تازه 4 عدد
کره 3 قاشق غذاخوری
زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
لیمو تازه 1 عدد
گشنیز 1/4 یک دسته
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

ذرت تنوری

همیشه تست کردن مزه های جدید یه لذت خاصی داره و البته اگه اون مزه براتون خوشایند باشه که عالی میشه. امروز براتون ذرت تنوری رو داریم. همیشه ما ذرتو روی ذغال کباب میکنیم و میذاریمش توی آب نمک. اما امروز روش کار فرق میکنه. ذرتو مزه دارش می کنیم و میذاریم توی فر. حتما تستش کنید.

ذرت تنوری

برای تهیه ذرت تنوری اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه. بعد یه کاسه بردارید و کره، زیره سیاه، فلفل، پودر سیر، نمک رو درونش بریزید. کمی از پوست لیمو رو هم رنده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو اونقدری هم بزنید که خوب با هم ترکیب و یکدست بشن.بعدش گشنیز رو خرد و به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

خب حالا بلال ها رو پوست بکنید. برای هر بلال یه تکه ورقه فویل کنار بذارید. مقداری از مخلوط بالارو روی هر کدوم از بلال ها بمالید.

ذرت تنوری

بلال ها رو دور فویل بپیچید و اونها رو برای مدت ۳۰ دقیقه درون فر بذارید.

ذرت تنوری

بعد از اینکه از فر بلال ها رو خارج کردید اجازه بدین که یکمی سر بشه. بعدش روی هر کدوم کمی آب لیمو بریزید و نوش جان کنید. اینم از ذرت تنوری امروز..امیدوارم که خوشتون اومده باشه.

ذرت تنوری

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5137
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *