در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دیپ آواکادو

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

بازدید : 825 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آواکادو رسیده 3 عدد
آناناس250 گرم
پیازقزمز1/4 یک عدد
سس تند1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز3 عدد
نمکبه مقدار لازم

دیپ آواکادو

آواکادو میوه ای است که حاوی همه مواد غذایی به غیر از ویتامین C است. پروتئین این میوه کیفیت بالایی داشته و ویتامین A آن مقاومت بدن را در برابر عفونتهای باکتریایی به طرز معجزه آسایی افزایش می دهد و داروی خوبی برای رفع مشکلات کیسه صفرا می باشد.
از آواکادو به سبب طعم لذیذ آن و همچنین تاثیر آن در رفع مشکلات هضمی به صورت خام در سالادها و یا به شکل پخته در سوپها و خوراکها استفاده می شود. این میوه سرشار از چربی بوده و به همین دلیل سبب افزایش حالت اسیدی ادرار گشته و در نتیجه از تکثیر و رشد بعضی میکروبها و باکتریهای مضر موجود در ادرار جلوگیری می کند، ولی افرادی که غلظت خون بالایی دارند مجاز به استفاده از آن نیستند

دیپ آواکادو امروز ترکبی از آواکادو با پیاز و آناناسه که با تخم مرغ تکمیل میشه. از اون می تونید به عنوان پیش غذا استفاده کنید. همراه ما باشید.

Best-Ever-Avocado-Dip-front

ظرف مناسبی بردارید و آواکادو، آناناس و پیاز رو توش خرد کنید. سس تندتون رو هم بریزید روی مواد.

دیپ آواکادو

همه موادو با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیری دربیاد. بعدش به اندازه لازم بهش نمک بزنید.

دیپ آواکادو

تخم مرغ ها رو که از قبل آبپز کردین، خرد کنید.

دیپ آواکادو

تخم مرغ هارو به موادتون اضافه کنیدو مجدد هم بزنید. در آخر می تونید روی دیپ آواکادو رو با سس تزیین کنید.

دیپ آواکادو

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5100
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

35 − = 25

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 8 = 14