دلمه فلفل
دلمه فلفل. دلمه یکی از پرطرفدارتیرین غذاهای ایرانی هستش که انواع مختلفی داره. امروز براتون دلمه فلفل رو آموزش می دیم. امیدورارم که لذت ببرید.
برای پخت دلمه فلفل زيبا اول ۱ عدد پياز درشت را خورد كرده و سرخ مي كنيم و بعد گوشت چرخ كرده را افزوده و تفت میدیم. سپس سبزی دلمه رو اضافه کنید و تفت داده و نمک فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم. يك قاشق غذاخوری رب گوجه و سه عدد گوجه رنده شده را به اين مواد اضافه ميكنيم و كمي زيره سبز و زعفران اضافه كرده و با يک ليوان اب مي گذاريم حدود يك ساعت جا بيفتد و بعد ازاينكه اب گوجه كشيده شد و گوشت پخت، برنج ابكش شده را افزوده و مي گذاريم كمي خنك شود و فلفلها را از قسمت سر فلفل با احتياط و با چاقوی تيز برش مي دهيم و داخل انها را با اين مواد پر مي كنيم و براي سس اين غذا ۱ عدد پياز خورد شده را سرخ كرده و به همراه دو قاشق رب گوجه و دو عدد گوجه رنده شده و نمك و فلفل و سركه و كمي شكر مي گذاريم كمي غليظ شود و فلفلها را با احتياط داخل سس گذاشته طوری كه يك سوم فلفلها را بگيرد و درب آنرا گذاشته و باشعله كم حدود يک ساعت و نيم تا دو ساعت بپزد و بعد با احتياط وارد ظرف سرو كنيد.
اینم از دلمه فلفل امروز. نوش جان
نکته:
سبزی دلمه شامل تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه می باشد که می توانید هم از نوع تازه و هم خشک شده اون استفاده کنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!