سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

دلمه فلفل

زمان آماده سازی :3 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 682 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فلفل دلمه ای 4 عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
سیزی دلمه 200 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 5 عدد
برنج پخته شده 1 و 1/2 فنجان
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
زیره سبز و زعفران مقداری
شکر 1/2 قاشق چایخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

دلمه فلفل

دلمه فلفل. دلمه یکی از پرطرفدارتیرین غذاهای ایرانی هستش که انواع مختلفی داره. امروز براتون دلمه فلفل رو آموزش می دیم. امیدورارم که لذت ببرید.

برای پخت دلمه فلفل زيبا اول ۱ عدد پياز درشت را خورد كرده و سرخ مي كنيم و بعد گوشت چرخ كرده را افزوده و تفت میدیم. سپس سبزی دلمه رو اضافه کنید و تفت داده و نمک فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم. يك قاشق غذاخوری رب گوجه و سه عدد گوجه رنده شده را به اين مواد اضافه ميكنيم و كمي زيره سبز و زعفران اضافه كرده و با يک ليوان اب مي گذاريم حدود يك ساعت جا بيفتد و بعد ازاينكه اب گوجه كشيده شد و گوشت پخت، برنج ابكش شده را افزوده و مي گذاريم كمي خنك شود و فلفلها را از قسمت سر فلفل با احتياط و با چاقوی تيز برش مي دهيم و داخل انها را با اين مواد پر مي كنيم و براي سس اين غذا ۱ عدد پياز خورد شده را سرخ كرده و به همراه دو قاشق رب گوجه و دو عدد گوجه رنده شده و نمك و فلفل و سركه و كمي شكر مي گذاريم كمي غليظ شود و فلفلها را با احتياط داخل سس گذاشته طوری كه يك سوم فلفلها را بگيرد و درب آنرا گذاشته و باشعله كم حدود يک ساعت و نيم تا دو ساعت بپزد و بعد با احتياط وارد ظرف سرو كنيد.

اینم از دلمه فلفل امروز. نوش جان

نکته:

سبزی دلمه شامل تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه می باشد که می توانید هم از نوع تازه و هم خشک شده اون استفاده کنید.

دلمه فلفل

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5758
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *