در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دلمه برگ مو

زمان آماده سازی : 3 ساعت

بازدید : 1681 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برگ موبه تعداد لازم
گوشت چرخ کرده100 گرم
لپهنصف استکان
برنجنصف استکان
پیاز بزرگیک عدد
سیردو حبه
سبزی دلمه200 گرم
گوجه فرنگی4 عدد
نمک فلفل زردچوبهبه مقدار لازم

دلمه برگ مو

برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا برنج را از نیم ساعت درون آب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک بپزید و همانند برنج آبکش آماده و ابکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست میفشارید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد ).

پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل  در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید در این هنگام می توانید زردچوبه را به مقدار لازم اضافه کنید. تفت دادن را تا زمانی ادامه می دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس بگذارید سرد شود.

لپه  را کمی بپزید تا نیم پز شود ؛ سبزی ها را نیز شسته و چرخ نمائید یا ریز خرد کنید ؛ وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده ،لپه پخته و برنج آبکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.

برگ موها را بشوئید ؛ برگ مو را به پشت کف دست تان قرار دهید ( مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود ) درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و آرام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت آماده کنید.

کف قابلمه ای مناسب را کمی چرب کنید و برگ موها را کف قابلمه به آرامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ).

پس از چیدن دلمه ها حدود ۲ لیوان آب و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی آب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند.

پس حدود ۲ ساعت پخت دلمه برگ مو شما آماده سرور است. نوش جان

دلمه برگ مو1

نکات مهم
سبزی دلمه برگ مو عبارتند از: تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه. سبزی دلمه برگ مو  را می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید مقدار ترخان زیاد باشد زیرا مزه دلمه تلخ می شود.
به کار بردن حبوبات در این دلمه کاملا سلیقه ایست، مثلا می توان به جای لپه از عدس استفاده کنیم. همچنین می توانیم در این نوع از دلمه، از لوبیا چشم بلبلی نیز استفاده کنیم. (امتحان کنید، خوشمزه می شود)

این غذای خوشمره را می توان با رب انار سرو نمود.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=327
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

46 − 36 =