سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک یخچالی هویج

زمان آماده سازی :

بازدید : 297 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

هویجنیم کیلونشاسته گندم3 ق غ
آب2 لیوانپودر ژلاتین1 ق م
شکر1 لیوانگلاب1/2 فنجان
پودر هلمقداریزعفران غلیظکمی
بیسکویت پتی بور2 بسته
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه کیک یخچالی هویج

کیک یخچالی هویج, دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور, دسر یخچالی با پتی بور, دسر بیسکویت یخچالی, دسر با بیسکویت پتی بور و هویج, دسر با بیسکویت پتی بور خردشده, دسر پتی بور, طرز تهیه دسر یخچالی, کیک یخچالی بدون پخت, دسر بدون فر, دسر با هویج, دسر هویج و بیسکویت, انواع کیک یخچالی, موزاییک هویج, دسر هویج با بیسکویت پتی بور, کیک هویج یخچالی, کیک یخچالی با پوره هویج

برای تهیه کیک یخچالی هویج اول از همه بايد پودينگ هويج رو آماده كنيد.

به اينصورت كه، هويج هارو بشوريد،پوست بگيريد و با مقدار كمى آب بذاريد بپزه.

وقتى پخت، بايد كاملا پوره كنيد.

می تونید از گوشتكوب برقى استفاده كنید.

شكر رو به پوره هويج اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تا شكر در هويج حل بشه.

بعد نشاسته رو در ۲ لیوان آب حل كنيد و به هويج اضافه كنيد.

پودر ژلاتين هم اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به غلظت برسه.

در انتها گلاب و پودرهل و زعفران دم كرده بهش اضافه كنيد.

بعد از رو حرارت برداريد.

توجه داشته باشيد كه پودينگ نبايد آبكى باشه، بايد كاملا غليظ باشه.

وقتى از داغى افتاد،تو يه ظرف مناسب، اول يه رديف بيسكوييت پتى بور بچينيد.

بعد از پودينگ آماده شده روش بريزيد و با پشت قاشق صاف كنيد.

مجددا اين كار رو تكرار كنيد و تا پر شدن ظرف ادامه بديد.

بعد از اون به مدت چند ساعت بايد تو يخچال قرار بگيره.

می تونید از ظرف پيركس مستطيل شكل استفاده کنید و بعد از آماده شدن با چاقو برش بدید.

استفاده از گلاب و هل و زعفران اختیاری است. اما وجود اینا به دسر طعم خوبی میده.

برخی از وانیل و گردوی خرد شده برای تهیه این دسر استفاده میکنند.

میزان شکر رو می تونید به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.

دسر | کیک یخچالی هویج | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر یخچالی

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10254
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *