طرز تهیه کیک گردویی
کیک گردویی, طرز تهیه کیک گردویی, انواع کیک خانگی, کیک خانگی ساده و خوشمزه, کیک ساده خانگی, طرز تهیه کیک خانگی, کیک خوش طعم, کیک با گردو
فرو روشن میکنیم رو دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میذاریم.
اول چون همزنمون تمیزه، زرده ها و سفیده ها رو جدامیکنیم.
سفیده ها رو باهمزن حسابی میزنیم.
اونقدر که وقتی بر میگردونیم از ظرف نریزه.
کره رو تو ظرفی با همزن میزنیم تا باز شه.
زرده ها رو با کره مخلوط میکنیم.
وانیل و شکرو اضافه میکنیم و باهمزن میزنیم.
بعد سفیده ها رو یکجا به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
آردالک شده و گردو،و بکینگ پودرو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ته قالب کیک با کره چرب و آرد پاشی میکنیم.
از قالب کمربندی با قطر ۲۰ سانتی متری استفاده کنید.
موادرو که ریختیم یک ضربه یواش به زمین میزنیم تا هواش خارج بشه.
میزاریم طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه.
وقتی دیدیم روش طلایی شده و همینطور اطرافش، از فر خارج میکنیم.
میریم سروقت مواد روی کیک.
دو عدد سفیده تخم مرغ با کمی وانیل و پودر قند حسابی باهم میزنیم تا کف کنه و از ظرف نریزه.
میریزیم رو کیکمون و روشو با خلال بادوم مقداری کاکائو الک شده تزیین میکنیم.
کیک رو دوباره میزاریم تو فر بادمای خیلی پایین به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه.
در مرحله تهیه مایع کیک می تونید به جای وانیل از پوست لیمو رنده شده استفاده کنید.
۱/۲ قاشق مرباخوری کفایت میکنه.
دسر | کیک گردویی | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع کیک خانگی
دستور تهیه و عکس از گلی عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!