در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک قهوه شکلاتی

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 2561 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شکر1 لیوانآرد1 لیوان
بکینگ پودر1 ق چتخم مرغ1 عدد
روغن مایع1/6 لیوانقهوه دم کرده1/3 لیوان
خامه زده شدهبه مقدار لازمکره50 گرم
پودر کاکائو5 ق غگردو خرد شدهبه میزان لازم
آلبالو کمپوت یا میوهبه میزان لازموانیلمقداری
کرم کاکائو برای تزیینبه میزان لازمنمککمی
 

طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی | کیک قهوه و شکلات | کیک با طعم قهوه | کیک با قهوه دم کرده

برای تهیه کیک قهوه شکلاتی به ترتیب زیر عمل کنید.

در ابتدا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و مقدار بسیار کمی نمک به آن اضافه کنید.

آن را ۲تا ۳ بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.

سپس آن را با شکر مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا یکنواخت شوند.

قهوه را دم کرده و به همراه پودر کاکائو،روغن و کره مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید.

اجازه دهید محلول به جوش بیاید.

سپس آن را از روی حرارت برداشته و کم کم آرد را به آن اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید.

تخم مرغ ها را جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید تا کف کند.

بعد آن را به خمیر اضافه کرده و مقداری وانیل به آن بیفزایید.

مجددا آن را مخلوط کنید تا به خوبی یکنواخت شود.

مقداری مغز گردو را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید.

مقداری آلبالو را نیز خرد کرده و داخل خمیر بریزید.

قالب کیک مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

مایه کیک را داخل آن ریخته و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراید گرم شده است به مدت ۲۰ تا ۳۰ قرار دهید.

وقتی کیک پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

پس از خنک شدن کیک، روی آن یک لایه خامه فرم گرفته ریخته و خوب صاف کنید.

مجدد روی خامه کرم کاکائو ریخته و خوب پهن کنید.

کیک را ۲ ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید و بعد برای سرو آماده کنید.

نکته در تهیه کیک قهوه شکلاتی

این نوع کیک یکی از انواع کیک مرطوب است.

مرطوب نوعی از کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و داخل دهان آب میشود و جزو محبوب ترین نوع کیک ها است.

برای دم کردن قهوه مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که نزدیک به جوش شود(روی آن کف ایجاد شود اما نجوشد) سپس از روی حرارت بردارید.

در صورت تمایل به جای آلبالو از گیلاس استفاده کنید.

بهتر است گردو و آلبالو را قبل از ریختن در مایه در آرد بغلتانید تا در کیک ته نشین نشوند.

دسر | طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی | انواع دسر | آموزش دسر | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | چاشنی

دسر | کیک قهوه شکلاتی | انواع دسر | آموزش دسر | دسر خوشمزه | دسر مجلسی | دسر جدید 

طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی, کیک قهوه و شکلات,کیک با طعم قهوه,کیک با قهوه دم کرده,دسر,کیک قهوه شکلاتی,انواع دسر,آموزش دسر, دسر خوشمزه,دسر مجلسی,دسر جدید 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9190
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

25 + = 33

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

43 − = 35