سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کیک شیفون

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 338 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 1 پیمانه شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه آب جوش 90 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 3 عدد سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر کاکائو 1/3 پیمانه پودر قهوه فوری 1 و 1/2 ق س
نمک 1/4  + 1/8 ق چ بکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1/2 ق چ کرم یا پودر تاتار 1/4 ق چ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه کیک شیفون موکا

طرز تهیه کیک شیفون, کیک شیفون موکا, طرز تهیه کیک شیفون موکا, کیک شیفون شکلاتی, طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی, کیک شیفون ۴تخم مرغی, تزیین کیک شیفون, کیک شیفون چاشنی

برای تهیه کیک شیفون به یک قالب کیک ۲۳ سانتی متری نیاز دارید.

یا می تونید از قالب کیک ۲۰ سانتی متری با ارتفاع ۱۰ سانتی متری استفاده کنید.

کف قالب کیک رو کاغذ روغنی بندازید.

آرد،بكينگ پودر و ۱/۸ قاشق چایخوری نمک رو باهم تركيب كنيد.

سه بار الك كنيد.

پودر قهوه و پودر كاكائو رو با آب جوش مخلوط كنيد و بذاريد كنار تا سرد شه.

سفيده ى تخم مرغ رو با دور تند هم زن بزنيد.

كمى بعد كرم تارتار و ۳ قاشق سوپخوری از شكر دستور رو به تدريج بهش اضافه كنيد.

با دور تند همزن بزنيد. تا به حالت سافت پيک برسه. وقتى ظرف سفيده رو برميگردونيد نبايد از ظرف بريزه.

زرده رو به همراه بقيه شكر با دور متوسط همزن خيلى خوب بزنيد.

تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه.

بعد وانيل رو اضافه كنيد.

بعد روغن مايع رو اضافه كنيد و هر كدوم رو يک دقيقه هم بزنيد.

در نهايت تركيب قهوه و پودر كاكائو كه با آب جوش مخلوط كرده بوديد و سرد شده، بهش اضافه كنيد.

سه الى چهار دقيقه هم بزنيد.

تركيب آرد و نمك و بكينگ پودر الک شده رو به مخلوط زرده اضافه كنيد.

با ليسک بصورت دورانی هم بزنيد.

در نهايت سفيده تخم مرغ رو اضافه كنيد.

خيلى آروم در يك جهت هم بزنيد تا با كل مواد مخلوط شه.

مايه کیک رو تو قالب بريزيد.

طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماى ۱۸۰ درجه سانتي گراد،بمدت ۴۰  دقيقه قرار بديد.

بعد از اين زمان، با يه خلال دندون تست كنيد اگر چيزى بهش نچسبيد، كاملا پخته شده.

بيرون از فر، ده دقيقه زمان بديد تا خنك شه.

بعد از قالب برگردونيد و بذاريد كاملا سرد شه.

تزیین کیک شیفون

اگر قصد خامه كشى كيک داريد ،بايد كاملا سرد شه.

بعد برش بزنيد. کیک رو از وسط برش عرضی بزنید.

روی لایه اول کمی قهوه دم کرده اسپری کنید.

می تونید بین دو لایه از خامه فرم گرفته یا کرم چیز استفاده کنید.

خامه رو با لیسک روی لایه های کیک بزنید.

دور تا دور  لایه اول کیک را با خامه، ماسوره بزنید.

بعد توت فرنگی بچینید. یا هر میوه دیگه ای که دوست داشتید.

بعد لایه دوم رو روی لایه اول بذارید.

روی کیک رو پودر قند بزنید و با میوه تزیین کنید.

دسر | کیک شیفون موکا | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع کیک

 دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10268
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *