در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک شیر عسلی

زمان آماده سازی : 40 دقیقه

بازدید : 3302 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ3 عددوانیلمقداری
شیر عسلییک قوطی 350 گرمیروغن مایع یا کره ذوب شده150 گرم
آرد1و 1/2 لیوانپودر کاکائو3 ق س
دارچین1/2 ق چبکینگ پودر1 ق م
هلمقداری--
----
----

طرز تهیه کیک شیر عسلی | طرز تهیه کیک دولسه دلچه | کیک با شیر عسلی | دسر با شیر عسلی

برای تهیه کیک شیر عسلی به ترتیب زیر عمل کنید.

ابتدا فر رو روشن کنید. روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.

تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو با کمی وانیل بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیاد.

نیازی به همزن برقی نیست با مفتول دستی این کار رو انجام بدید.

بعد یک قوطی سیصدو پنجاه گرمی شیرعسلی رو اضافه کنید.

بعد روغن مایع یا کره ذوب شده رو اضافه کنید.

در ظرفی، آرد، پودر کاکائو، دارچین، بکینگ پودر و هل رو با هم مخلوط کنید.

ترکیب آرد رو سه بار الک کنید.

بعد از الک کردن، در سه مرحله آرد رو با مواد شیر عسلی مخلوط کنید.

خوب هم بزنید که مخلوط بشن. در حد ترکیب شدن مواد کافیه.

بعد قالب کیک مورد نظر رو انتخاب کنید و چربش کنید.

قالب کیک رو داخل فر بذارید. تقریبا بین ۳۰ تا ۳۵ ساعت زمان میبره که پخته بشه.

با این حال قبل از خارج کردن کیک از فر از تست خلال دندان استفاده کنید.

دستور این کیک خوشمزه رو هم ببنید: کیک قهوه

نکته در تهیه کیک شیر عسلی

برای تهیه این کیک حتما باید تمام مواد به دمای محیط رسیده باشن.

فر هم باید کاملا داغ باشه و گرنه نتیجه برعکس میشه.

%da%a9%db%8c%da%a9-%d8%b4%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d8%b3%d9%84%db%8c

دسر | کیک شیر عسلی | کیک دولسه دلچه | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر سرد

دسر,کیک شیر عسلی,کیک دولسه دلچه, انواع دسر ساده, انواع دسر مدرن,دسر جدید,دسر سرد,دسر با شیر عسلی,کیک با شیر عسلی,اموزش دسر,دسر خوشمزه,دسر مجلسی,طرز تهیه دسر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9369
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

64 − = 56

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

59 − = 54