سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک شکلاتی خیس

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 508 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد2  و 1/2 لیوانپودر کاکائو5 ق غ
شکر1 و 1/2 لیوانشیر1 لیوان
روغن مایع1 لیوان سرخالیتخم مرغ3 عدد
وانیل1 ق چبکینگ پودر2 ق م
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 9 رای _ میانگین : 3٫78 از 5 )

کیک شکلاتی خیس, کیک شکلاتی خوشمزه, طرز تهیه کیک شکلاتی, طرز تهیه سس شکلاتی, تزیین کیک شکلاتی, کیک شکلاتی ساده, انواع کیک ساده,کیک خوشمزه, کیک کاکائویی, کیک خانگی, طرز تهیه انواع کیک

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

برای تهیه این کیک شکلاتی ابتدا فر را روشن کنید.

روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارید تا گرم بشه.

پودر کاکائو و روغن رو داخل کاسه همزن بریزید و هم بزنید.

بعد شیر و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه.

تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید.

حدود سه دقیقه با همزن دور تند بزنید.

آرد الک شده و بکینگ پودر رو در مرحله بعد اضافه کنید.

در این مرحله از همزن استفاده نکنید. بلکه آرد رو کم کم اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید.

داخل قالب کیک مورد نظرتون رو کمی روغن بریزید.

کاغذ روغنی هم بندازید.

قالب رو داخل فر بذارید. زمان پخت کیک بستگی به شرایط مختلف داره.

بین ۲۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می بره.

بعد از ۲۰ دقیقه با خلال دندون تست کنید تا مطمئن بشید که کیکتون پخته یا نه.

بعد از پخت بذارید کمی داخل فر خاموش بمونه و بعد از فر خارجش کنید.

طرز تهیه سس شکلاتی

برای این کیک از یه سس ساده استفاده کنید.

۱۰۰ گرم شکلات نیمه شیرین رو با یک لیوان سرخالی شیر مخلوط کنید.

از روش بن ماری برای این کار استفاده کنید.

وقتی نسبت بیشتری از شیر استفاده میکنید سستون رقیق میشه.

وقتی سس رقیق رو روی کیک می ریزید خیلی خوب به خردش میره.

برای سس می تونید از سس شکلات هم استفاده کنید. یعنی دیگه سس رو خودتون درست نکنید و از سس های آماده استفاده کنید.

راه سومی هم برای سس شکلات هست.

اینکه شکلات تخته ای رو با خامه به روش بن ماری ترکیب کنید.

درواقع به جای شیر از خامه استفاده کنید. چرب تر و خوشمزه تر میشه.

من خودم سس اول رو ترجیح میدم. چون باعث میشه کیک نرم و لطیف بشه.

نکته در تهیه کیک شکلاتی خیس

برای تهیه این کیک حتما فر رو از قبل گرم کنید وگرنه پف کیکتون میخوابه.

قبل از ۲۰ دقیقه به هیچ وجه در فر رو باز نکنید.

در مرحله اضافه کردن آرد حتما از قاشق یا لیسک استفاده کنید. با هم زن اگه هم بزنید کیکتون زیاد پف نمیکنه.

قالب مناسب برای این مقدار مواد یه قالب با قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتی هستش.

از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید تا کیکتون خوشمزه تر بشه.

از این کیک برای مراسم های مختلف می تونید استفاده کنید. حتی به عنوان کیک تولد.

تزیین کیک شکلاتی

تزیین کیک کاملا سلیقه ای هستش. و البته کمی خلاقیت میخواد که بستگی به خودتون داره.

در ادامه تزیین هایی رو که روی این کیک انجام دادم رو میذارم.

کیک اول رو با سس شکلاتی اماده تزیین کردم. قالب کیک هم قالب سیلیکونی هستش.

این سه تا کیک رو با ترکیب خامه و شکلات تزیین کردم. قالب هم قالب سیلیکونی هستش.

 

 

این کیک رو داخل قالب مربعی پختم و از وسط نصف کردم.

بین دو لایه رو گاناش ( ترکیب خامه و شکلات ) زدم.

روش رو هم گاناش زدم و با اسمارتیز، پودر نارگیل و ترافل تزیین کردم.

این کیک رو داخل قالب مربعی پختم و به قسمت های یکسان برش دادم.

روش سس شکلات ریختم.

و با کنجد و پودر نارگیل تزیین کردم.

این یکی کیک هم داخل قالب مربعی بوده و برش زدم و با ترافل، پودر نارگیل، پودر پسته تزیین کردم.

اینم یک مدل دیگه تزیین کیک شکلاتی.

این کیک قالب گرد بوده. دو طبقه. بینش و روشو سس شکلات ریختم. در آخر با شکلات تخته ای رنده شده و آناناس تزیین کردم.

امیدوارم از این کیک شکلاتی لذت ببرید. نوش جانتون

دسر | کیک شکلاتی خیس | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه | طرز تهیه سس شکلاتی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10092
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *