در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک شربتی

زمان آماده سازی : 45 دقیقه

بازدید : 5072 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد سفید2 لیوانشکر2 لیوان
روغن1 لیوانماست1 لیوان
تخم مرغ4 عددهل1/2 ق چ
بکینگ پودر2 ق چآب1 لیوان
گلاب1/4 لیوانزعفران1 ق چ

طرز تهیه کیک شربتی

انواع کیک, انواع کیک اسفنجی, طرز تهیه انواع کیک شکلاتی, انواع کیک ساده, انواع کیک خانگی, انواع کیک تولد, کیک شربتی, کیک شربتی با هل و گلاب, طرز تهیه کیک شربتی, کیک گردویی,کیک خوشمزه, کیک کشمشی, کیک خانگی, کیک وانیلی, طرز تهیه انواع کیک, کیک باقلوا

از جمله کیک های پرطرفدار که اغلب خانواده ها از خوردن آن لذت می برند کیک شربتی است.

کیک شربتی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که بافت نرمی دارد.

طرز تهیه کیک شربتی در منزل بسیار آسان و راحت است.

شما می توانید این کیک خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان هایتان در ایام عید و مهمانی های مختلف تهیه کنید.

برای پخت بهتر کیک شربتی یا همان کیک باقلوا ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود.

سپس روغن و  ۱ لیوان شکر را در درون ظرف مناسبی با کمک همزن با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ ها را به صورت جداگانه به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید.

با همزن به خوبی مایه کیک را بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ هم بزنید.

در مرحله بعدی ۱/۴ قاشق چایخوری هل را به مایه کیک اضافه کنید.

هم بزنید تا هل با مواد به خوبی مخلوط شود.

سپس ماست را به مخلوط مواد بیافزایید و به خوبی مایه کیک را هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مایه کیک بیافزایید.

در این مرحله نباید مایه کیک را زیاد هم بزنید اما دقت کنید که نباید هیچ گلوله آردی در مایه کیک باقی بماند.

بهتر است مخلوط مایه کیک و آرد را با کمک لیسک هم بزنید.

توجه داشته باشید که کیکی شربتی همچون کیک اسفنجی دارای بافتی نرم می باشد.

پس الک نمودن آرد یکی از ضروریات تهیه کیک است.

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی بیاندازید.

سپس اطراف و ته قالب را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب بریزید .

توجه داشته باشید که مایه کیک کمی سفت است و باید با کمک قاشق مایه کیک را در درون قالب به خوبی پخش کنید.

قالب کیک را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

طرز تهیه شربت کیک شربتی

برای تهیه شربت کیک ابتدا آب و ۱ لیوان شکر و زعفران را در درون قابلمه ای مناسب بریزید.

سپس قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت به دمای جوش برسد.

سپس ۱/۴ قاشق چایخوری هل و گلاب را به شربت کیک اضافه کنید.

شربت آماده شده و کیک پخته شده را در گوشه ای قرار دهید تا کاملا سرد شوند.

مرحله آخر تهیه کیک شربتی

بعد از سرد شدن کیک آن را با کمک کارد تیزی از طول به صورت خطوط موازی برش بزنید.

قالب کیک را بچرخانید و کیک را به صورت مایل برش بزنید.

سپس شربت را بر روی همه قسمت های کیک بریزید.

در مرحله آخر طرز تهیه کیک شربتی می توانید با پودر نارگیل و پودر پسته کیک را تزیین کنید.

نکته در پخت بهتر کیک شربتی

می توانید برای تهیه مایه کیک شربتی از روغن مایع و یا روغن جامد استفاده کنید.

مقدار هم زدن در کیفیت این کیک بسیار تاثیرگذار است.

می توانید میزان شکر را نصف کنید تا شیرینی کیک متعادل شود.

در فر را زودتر از ۲۰ دقیقه باز نکنید زیرا پف کیک می خوابد.

برای طلایی شدن روی کیک می توانید گریل فر را به مدت ۳ دقیقه روشن کنید.

در طرز تهیه کیک شربتی از ماست ترش استفاده نکنید زیرا مایه کیک میبرد و باعث می شود کیک پودر شود.

بهتر است دردستور پخت کیک شربتی از قالب رولت استفاده کنید.

مدت زمان پخت کیک شربتی ۲۰ دقیقه است ولی بسته به نوع آرد و روغن و فر ممکن است مدت زمان پخت کیک به ۶۰دقیقه نیز برسد.

برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته است یک خلال دندان تمیز را در وسط کیک فرو کنید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است.

علاوه بر این با کلیک بر روی انواع کیک می توانید با سایر دستور پخت کیک های مختلف و خوشمزه در منزل آشنا شوید.

دسر | کیک شربتی | انواع کیک خانگی | انواع کیک ساده | انواع کیک تولد | کیک خوشمزه | انواع کیک

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10178
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 5