طرز تهیه کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب و دارچین | کیک سیب خوشمزه | طرز تهیه کیک سیب دارچینی
برای تهیه کیک سیب به ترتیب زیر عمل کنید.
ابتدا فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.
سپس ظرف مناسبی برای فر انتخاب کنید و داخل ظرف با کره چرب کنید.
کاسه بزرگی بردارید. شکر و کره را درونش بریزید.
با قاشق چوبی شروع کنید به هم زدن کره و شکر.
تا جایی هم بزنید که این دو با هم به خوبی مخلوط شوند.
سپس سس سیب را اضافه و هم بزنید.
در ظرف دیگری، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، میخک و نمک را با هم ترکیب کنید.
مواد مایع خود را به مخلوط آرد اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا تمامی آرد با مواد ترکیب شود.
در ظرفی، کشمش را با ۱ قاشق غذاخوری آرد ترکیب کنید.
سپس کشمش را به مواد اضافه و هم بزنید.
سپس مواد را داخل ظرف مخصوص فر بریزید.
ظرف را برای مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر بذارید.
قبل از خروج کیک از فر از تست خلال دندان استفاده کنید تا از پخت کیک مطمئن شوید.
بعد از پخت به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدین که کیک سرد بشه.
بعد کیک رو به قطعات مساوی تقسیم و سرو کنید.
نوش جان
نکته در تهیه کیک سیب | طرز تهیه سس سیب
برای تهیه سس سیب شیرین نشده به اینگونه عمل کنید.
تعدادی سیب بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید.
سپس آنها را قاچ زده و این سیب های قاچ شده را بشویید.
سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی آتش بگذارید.
سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملا بپزند.
حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید و سپس بگذارید تا کاملا سرد شوند.
دسر | کیک سیب | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!