طرز تهیه کیک دارچینی
انواع کیک اسفنجی, طرز تهیه انواع کیک شکلاتی, انواع کیک ساده, انواع کیک خانگی, انواع کیک تولد, کیک گردویی,کیک خوشمزه, کیک کشمشی, کیک خانگی, کیک وانیلی, طرز تهیه انواع کیک,کیک دارچینی, طرز تهیه کیک دارچینی
برای پخت کیک دارچینی ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود.
سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن تخم مرغ ها را هم بزنید.
شکر را در حین هم زدن تخم مرغ ها به آن ها اضافه کنید.
مخلوط این مواد را هم بزنید حجیم شوند و وانیل را هم به مایه کیک اضافه کنید.
سپس شیر و چای و روغن را به مایه اضافه کنید.
مایه کیک را هم بزنید تا همه این مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس بیکینگ پودر و آرد و دارچین را سه بار الک کنید.
مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و همه مواد را با کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
در مرحله آخر قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید.
سپس مایه کیک را درون قالب فر بریزید.
قالب کیک را در فر گرم با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.
بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید.
کیک دارچینی را با کمک روش های تزیین کیک خانگی تزیین کنید.
نکته در تهیه کیک دارچینی | کیک دارچینی بدون فر
می توانید این کیک را بدون استفاده از فر نیز بپزید.
برای پخت کیک بدون فر باید مایه کیک را در قابلمه ای مناسب بریزید.
سپس روی قابلمه دمکنی قرار دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
بعد از پخت یک طرف آن طرف دیگر را برگردانید تا کیک به خوبی پخته شود.
می توانید بعد از پخت کیک دارچینی، آن را به همراه چای دارچینی و یا شیر میل کنید و از طعم بی نظیر این کیک خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
اگر شما به پخت کیک ها با طعم متنوع علاقه مند هستید بهتر است به بخش انواع کیک مراجعه کنید و با دستور پخت کیک های خانگی مختلف آشنا شوید.
دسر | کیک دارچینی | انواع کیک خانگی | انواع کیک ساده | انواع کیک تولد | کیک خوشمزه | چاشنی
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!