در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک خرمایی

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 2337 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد1 پیمانهخرمای رطب20 عدد
شیر1/4 پیمانهکره150 گرم
روغن مایعمقداریپودر کاکائو1/3 پیمانه
شیره خرما1/2 پیمانهتخم مرغ4 عدد
دارچین1/4 ق چبکینگ پودر1 ق چ
 

طرز تهیه کیک خرمایی | کیک خرما بدون شکر | کیک خرمایی خوشمزه | طرز تهیه کیک خرمایی بدون شکر

برای تهیه کیک خرمایی ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا خوب گرم شود.

حالا کره را حرارت دهید تا آب شود.

سپس آن را در یک‌کاسه مناسب با خرما هایی که هسته و پوست آنها را گرفته‌اید و شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.

شیره خرما را هم به مواد اضافه کرده، هم بزنید.

در یک ظرف جداگانه پودر کاکائو، آرد، بیکینگ‌پودر و دارچین را باهم الک کنید.

سپس آنها را هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.

مایع کیک را داخل یک قالب مستطیلی شکل به ابعاد ۲۰ در۳۰ که خوب چرب شده و کاغذ انداخته‌اید، بریزید.

آن را خوب در سطح قالب پخش کنید.

سپس آن را در فر به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار دهید.

بعدازاینکه کیک کاملا پخت، آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود.

کیک را از قالب درآورده، در اندازه‌ های دلخواه برش بزنید، سپس آن را سرو کنید.

در صورت تمایل می توانید نصف پیمانه گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید

نوش جان

دسر | طرز تهیه کیک خرمایی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر

دسر | کیک خرمایی | انواع دسر ساده | انواع دسر مدرن | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر مجلسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9798
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =