سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک با کرم پاتیسیر

زمان آماده سازی :3 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 63 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ5 عددشکر1 و 1/2 لیوان + 125 گرم
آرد1 لیوان + 30 گرموانیل شکری5 گرم + مقداری
آب یا شیر200 + 500 میلی لیترزرده تخم مرغ4 عدد
پودر نشاسته ذرت30 گرمزعفران،پودر کاکائو یا پودر نسکافهاختیاری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه کیک با کرم پاتیسیر

کیک توت فرنگی, کیک با توت فرنگی, طرز تهیه کیک توت فرنگی, تزیین کیک با خامه, تزیین کیک با کرم پاتیسیر, طرز تهیه کرم پاتیسیر, کرم پیراشکی و تارت, طرز تهیه کرم پیراشکی و تارت, کرم شیرینی, طرز تهیه کرم شیرینی, تزیین تارت با کرم پاتیسیر, پر کردن تارت با کرم پاتیسیر, پر کردن پیراشکی با کرم پاتیسیر

طرز تهیه کیک

ابتدا ۵ تخم مرغ را برداشته و سفیده و زرده آنرا جدا کنید.

سپس سفیده های تخم مرغ رو با یک پنس نمک بزنید.

وقتی که سفید شد، ۲ قاشق غذاخوری از شکر رو اضافه کنید.

بعد اونقدر بزنید تا از ظرف نریزه. حدود ده دقیقه زمان کافیه.

زرده های تخم مرغ رو هم با باقی یک لیوان شکر خوب بزنید.

بعد مخلوط زرده رو به سفیده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

بعد در آخر، ۱ لیوان آرد و ۵ گرم وانیل رو که باهم مخلوط کردید و الک کردید رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنید.

اگه خواستین مثل عکس، از ۴ تا قالب ۱۸ سانتی متری استفاده کنید.

یا اینکه همشو در یک قالب بزرگتر بپزید.

قالب های کیک رو در فر گرم شده ۱۸۰ درجه  سانتی گراد بزارید تا مواد کیک بپزه.

۲۰ دقیقه زمان برای پخت هر کیک کافیه.

این مطلب رو هم بخونید: چیز کیک توت فرنگی

طرز تهیه شربت کیک

برای تهیه شربت کیک می تونید از شیر یا آب یا مخلوط این دو استفاده کنید.

۲۰۰ میلی لیتر شیر یا آب رو با نصف لیوان شکر مخلوط کنید و روی حرارت بذارید.

وقتی به غلظت مورد نظر رسید زیر حرارت رو خاموش کنید.

اجازه بدین که خنک بشه. بعد ازش استفاده کنید.

طرز تهیه کرم پاتیسیر

در یک قابلمه شیر و ۷۵ گرم شکر رو اضافه کنید و گرم کنید.

در این حین، ۴ زرده تخم مرغ رو با ۷۵ گرم شکر بزنید.

بعد نشاسته و ۳۰ گرم آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نصف شیر گرم یا کمتر رو داخل مخلوط زرده بریزید و آرام آرام هم بزنید.

بعد شعله رو زیاد کنید و کمی شیر باقی مونده در قابلمه رو بجوشونید.

بعد مخلوط زرده و شیر رو به شیر در قابلمه اضافه کنید.

مدام هم بزنید، تند تند، تا غلیظ بشه.

بعد کمی اجازه بدید که سرد بشه.

روشو بایستی سلفون بکشید و بزارید داخل یخچال که کاملا خنک بشه.

بعد از اینکه خنک شد بهش کمی وانیل بزنید و هم بزنید.

در اینجا میتونین پودر کرم شانتی یا پودر خامه یا دریم ویپ و پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و هم بزنید.

استفاده از این مواد اختیاری هستش.

کرم پاتیسیر تا ۲ روز در ظرف دربسته و در یخچال میمونه.

از کرم پاتیسیر برای پر کردن تارت، پر کردن داخل پیراشکی، تزیین انواع کیک و شیرینی می تونید استفاده کنید.

اکر تارت خوشگل و خوشمزه رو هم دستورشو ببینید.

تزیین کیک با توت فرنگی | تزیین کیک با کرم پاتیسیر

برای تزیین کیک یک لایه رو آغشته به شربت کیک بکنید.

بعد یک لایه کرم پاتیسیر بزنید.

یک لایه توت فرنگی بچینید.

سپس لایه دوم کیک که آغشته به شربت کیک هست رو روی لایه اول بذارید.

سپس مثل لایه قبلی لایه دوم کیک رو تزیین کنید.

سعی کنید به لایه ها فشار نیارید.

دسر | کیک با کرم پاتیسیر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع کیک

دستور تهیه و عکس از زهرابانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10362
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *